• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je Ijor, mešanac čivave koji traži novi dom, ali ima jednu malecnu manu - ogromne zube

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prefinjen i dostojanstven osmogodišnji gospodin, doduše sa "jačom vilicom" i opakim očnjacima, trenutno nastanjen u Bufalu, traži novog vlasnika, u zamenu za mnogo ljubavi i poslušnosti

  • 0

Mali pas sa ogromnim zubima pronađen je kako luta ulicama Njujorka i potreban mu je topli dom, saopštilo je njujorško prihvatilište za životinje. Mešanac čivave poseban je zbog svog izgleda: on ima dva očnjaka koji vire iz njegove donje vilice, ali ima najslađi "zubati" osmeh.

Ijorove fotografije postavljene su 12. decembra na Fejsbuk profilu Prihvatilišta grada Bufala, a njegov specifičan lik oduševio je posetioce ove društvene mreže. Za samo dva dana objava je imala skoro 1.000 reakcija i više od 100 komentara, prenosi Yahoo.

Ijor je u azil došao kao lutalica, ali ga još niko nije preuzeo ni udomio, iako je opisan kao opušten i mio osmogodišnji pas koji voli zagrljaje.

"U svojim srednjim godinama, ovaj prefinjeni i dostojanstveni džentlmen najverovatnije bi voleo miran i opušten život u ležernim šetnjama i uživao bi u dobrim poslasticama, gledajući "Netfliks" i uživajući u udobnostima", napisali su u objavi na Fejsbuku zaposleni u ovom prihvatilištu.

Ijor će bez sumnje biti kucov koji će do suza zasmejavati svog sledećeg vlasnika.

Ljudi iz prihvatilišta veruju da će njegove "ogromne ali ljupke uši na maloj glavi" takođe mamiti osmehe.

Uprkos ogromnim očnjacima, ostali Ijorovi zubi su u dobrom stanju, pa on nema probleme kad jede suvu ili vlažnu hranu", piše u objavi neprofitne organizacije Prijatelji prihvatilišta grada Bufala.

Od 12. decembra, Ijor traži novi dom, pa se mole zainteresovani za njegovo usvajanje da pošalju poruku ako žele da udome ovog psa koji ume da hoda na povocu i odlično se slaže sa drugim psima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari