• 0
 ≫ 

"Kao da je na baterije, željan igre od jutra do sutra": Džek traži vlasnika, pronađen promrzao na ulici

 ≫ 

Džek trenutno boravi u stanu, odlično se slaže sa drugim psima, društven je i razigran

  • 0
Džek rasel pas Foto: Pixabay.com

Mali džek rasel po imenu Džek traži topli dom i brižnog vlasnika. Kako je na Instagramu objavilo udruženje Ventura, sve veći broj raznih pasa može se naći na ulici, u azilima, ostavljeno i napušteno.

- Danas vam predstavljamo jednog takvog, po imenu Džek, on je čistokrvni džek rasel terijer a sa sobom nosi tužnu priču. Pronađen je u novembru na ulici promrzao i sklupčan. Odmah je zbrinut i odveden kod veterinara kako bi se proverili podaci iz mikročipa ali je na pregledu utvrđeno da nije čipovan - navode iz udruženja.

Veterinari su utvrdili da je Džek inficiran srčanim crvom i da je bolest u poodmakloj fazi.

- Momentalno mu je data terapija i smešten je u privremeni smeštaj sa svom mogućom negom. Džek je pio tri leka, imao je slab apetit, intezivno je kašljao i nije smeo da se izlaže većem fizičkom opterećenju. Prvih dana se činilo da je za njega kasno, po čitav dan je spavao, minimalno je uzimao vodu i teško se kretao u šetnji.

Ipak dan za danom, uz ljubav, negu i topli krevet, Džek je počeo da se oseća sve bolje i bolje i zvanično je potpuno izlečen pas.

Džek trenutno boravi u stanu, odlično se slaže sa drugim psima, društven je i razigran, navode. Kao i svaki džek rasel i ovaj gospodin je izuzetno živahan i energičan, kao da je na baterije, željan igre od jutra do sutra.

Od udomitelja se očekuje da potpiše ugovor sa udruženjem.

Ako ste zainteresovani za malog zvrka, možete da im pišete u dm.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Ventura Udomljavanje Ljubimaca (@ventura_udomi)

Video: Njegova reakcija je urnebesna: Korgi mesecima ljuštio i jeo zid dok ga vlasnik nije uhvatio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari