• 22
 ≫ 

Ako nađete ovog psa, dobićete 800 evra: Boni je nestala u Bloku 61, ima zelenu ogrlicu i čip

 ≫ 

Apel koji je osvanuo na oglasnim tablama i zidovima novobeogradskih zgrada privukao je pažnju zbog izuzetno visokog novčanog iznosa koji se nudi onome ko pronađe malu maltezerku

 • 22
Oglas za izgubljenu Boni nestala maltezerka Maltezerka Boni Foto: Nina Voinović, Telegraf.rs

“Traži se Boni. Nestala 4. decembra oko 11 časova u blokovima. Plaši se nepoznatih ljudi. Poslednji put je viđena kod “Kozare”.”

Onlajn nebo nad Beogradom prepuno je apela za pomoć u pronalaženju voljenih mačaka i pasa koji su oteti, ili su se izgubili, otrgli sa povoca, išetali iz doma i na drugi način otišli od svojih vlasnika. Možda bi i ovo bio i ostao još jedan poziv u pomoć da nije jednog detalja: onome ko bude pronašao psa sledi nagrada. I to veoma visoka, u iznosu koji bi bio dovoljan za nabavku dva rasna psa, a možda i više njih. Nagrada za pronalaženje Boni je 800 evra.

Nina Voinović je mlada Beograđanka iz naselja Braće Jerković koja je donedavno mirno živela sa Boni, četvorogodišnjom ženkom patuljastog maltezera. Nisu se odvajale nijednog trenutka, jer je Nina bila u prilici da radi od kuće.

Boni, izgubljena ženka patuljastog maltezera Foto: Nina Voinović

Sticajem okolnosti, Bonina vlasnica morala je da ode na posao. To je značilo da majušna Boni ne sme ostati sama u domu. Zato je Nina odvela mezimicu koja je trebalo da provede nekoliko dana kod bake koja živi u jednom od novobeogradskih blokova.

Sudbina je htela da tog 4. decembra baka nije imala vremena da prošeta Boni, pa je u pomoć priskočila komšinica koja je izvela psa u šetnju.

Oko 11 časova, kod Mesne zajednice “Kozara” i kafića “Cezar”, u novobeogradskom bloku 61, Boni se otrgla iz ruku žene koju nije poznavala. I to je bilo to.

Bonina vlasnica Nina alarmirala je rođake, prijatelje, poznanike, društvene mreže, fejsbuk grupe, Veterinu Beograd i sve moguće institucije koje bi mogle da joj pomognu da se pronađe psa. Boni ima čip i prema rečima vlasnice, u trenutku nestanka imala je zelenu ogrlicu.

Boni, izgubljena ženka patuljastog maltezera Boni, nestala ženka maltezera Foto: Nina Voinović

Nepunih deset dana traje potraga za maltezerkom koja je navodno viđena na raznim lokacijama u našoj prestonici. Kako je za “Telegraf” izjavila Bonina vlasnica, teško da bi mali plašljivi pas mogao da ode s jednog kraja Beograda na drugi. Vlasnica Nina pretpostavlja da je Boni negde na toplom i apeluje na onoga ko je pronašao njenog ljubimca da se javi i preuzme nagradu.

Dragoj Nini od srca želimo da što pre zagrli svoju Boni!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • Veteran

  14. decembar 2022. | 16:53

  Dinara joj ne bih uzeo, samo bi ga predao i to je to,..

 • Sanja

  14. decembar 2022. | 22:08

  Nikad ni dinar ne bih uzela, kamo srece da mogu da usrecim vlasnicu i nadjem dovedem joj psa...

 • JO

  14. decembar 2022. | 16:23

  A povodac? Šetala psa noseći ga u rukama.