DA LI DOLAZE U MIRU? NLO u obliku konja viđen iznad meksičkog vulkana? (FOTO) (VIDEO)

Tamni objekt izgleda kao da ima dve noge i viđen je kako lebdi u vazduhu u trenutku kada je iz vulkana Kolima, koji se nalazi 480 kilometara zapadno od Meksiko Sitija, krenuo da kulja dim

  • 4

Neidentifikovani leteći objekt koji neverovatno podseća na konja viđen je u blizini jednog od meksičkih najaktivnijih vulkana.

Tamni objekt izgleda kao da ima dve noge i viđen je kako lebdi u vazduhu u trenutku kada je iz vulkana Kolima, koji se nalazi 480 kilometara zapadno od Meksiko Sitija, krenuo da kulja dim.

Ovu neobičnu pojavu zabeležila je kamera nakon što se desila erupcija vulkana Kolima.

- Kada sam ga ugledala, pomislila sam da liči na konja. Imalo je veoma veliko telo i delovalo je kao životinja - ispričala je Lojola Kvintanilja Rosas, svedok ovog neobičnog događaja.

- To sigurno nije bila ptica - dodala je ona i objasnila da je ova pojava imala dve noge.

Lovci na neidetifikovane leteće objekte izjavili su da smatraju da je u pitanju vanzemaljska letelica, a ovaj slučaj odmah su povezali sa sličnim neobičnim pojavama koje su se dešavale tokom erupcija vulkana u Meksiku.

Foto: Tanjug/AP/SEMAR Foto: Tanjug/AP/SEMAR

Objekt u obliku cigarete snimjen je 2012. godine kako leti ka Popokatepetlu, a prošlog novembra "mutni, beli objekt" je uhvaćen na kameri kod istog vulkana.

- Postojalo je nekoliko neobičnih aktivnosti oko ovih vulkana. Mora da postoji nešto oko vulkana što privlači vanzemaljce. Možde skupljaju uzorke i nose na svoju planetu - izjavio je Eufrasio Gonzales Karasco, istraživač vanzemaljaca.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Meksika saopštilo je da je najverovatnije u pitanju dron i da se istražuju ovaj slučaj.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA