• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogi se ne bi setili da urade ovo: Pas pokušao da uteši dečaka, a onda se dosetio šta mu stvarno treba

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uplakani dečačić posle događaja koji ga je rasplakao verovatno je shvatio da u domu ima nekog ko ga potpuno razume i voli najviše na svetu

  • 0
Dete i pas Foto:Printskrin/Instagram/yonghui9913

Dok si mali, veliki svet često te ne razume, zadaje ti probleme i ponekad misliš da te baš niko ne voli... sem tvog odanog drugara na četiri noge.

Snimak koji topi srca sa Instagram naloga yonghui9913 prikazuje dečaka koji tužno plače, a ispred njega stoji njegov divan beli pas ružičasto obojenih ušiju i saoseća s njim.

Kuca pokušava da uteši dečačića tako što mu stavlja šapu na koleno, njuška mu uplakane obraze i u jednom momentu se udaljava od deteta.

Ali, to nije učinila zato što je više ne zanima šta se dešava sa mališanom, naprotiv.

Ova prepametna kuca odlazi do malog stola na kome se nalazi kutija sa papirnim maramicama, uzima par ubrusa i u zubima ih donosi dečaku koji briše suzice.

Snimak ima skoro 3 miliona lajkova i veoma je dirljiv, a o tome da li je ljubimac uspeo da uteši svog malog drugara pogledajte i sami!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Devojčica "zauzela" kucin krevetić, ne popušta iako on laje i cvili: Od sada ja ovde spavam

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari