• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena sa Floride dovela psa na pregled: Zbog razgovora veterinara i druge vlasnice nije mogla da zaustavi suze

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

TikTok korisnica @melaniemeetsvrld plakala je zbog dešavanja u ordinaciji iz koje je izašla žena držeći urnu sa pepelom svog psa i otiscima šapa

  • 0
Žena i pas Foto: Shutterstock

Devojka po imenu Melani, poznata na TikToku kao @melaniemeetsvrld, našla se u klinici za hitne slučajeve na Floridi i čekala je u hodniku kada je čula vlasnika psa kako govori osoblju da je došla po svog psa. Iako je Melani pretpostavila da će pas izaći veselo mašući repom, uz skakutanje, ono što je usledilo potpuno ju je dotuklo, piše Newsweek.

Žena koja je došla po svog psa umesto ljubimca je iznela urnu sa njegovim pepelom i otiske šapa. Njen pas prešao je Dugin most i ona je došla da preuzme urnu posle kremacije. Melani je pokušala da ne sluša razgovor, ali iz onoga što je odzvanjalo u ušima razaznala je da je pas imao 13 godina i da je brzo uginuo nakon ozbiljnih problema sa stomakom.

"Oči su mi bile pune suza, pa sam morala da se okrenem kako bi ih obrisala", rekla je Melani u video zapisu koji je postavila na TikToku.

Melani kaže da su ona i njen pas bili jedini u čekaonici gde je bilo veoma tiho i mogla je da čuje razgovor osoblja sa vlasnicom preminulog psa što joj je slomilo srce. Ona je dodala da vlasnica nije plakala, već je sa osmehom pričala o svom psu, deleći njegove slike iz vremena kad je bio štene.

Osoblje veterinarske klinike bilo je nežno i saosećajno i nisu žurili da isprate vlasnicu, već su joj polako izneli ono što je ostalo iza njenog psa.

"Nisam očekivala da će moj video pogledati toliki broj ljudi, ali činjenica da su se mnogi vlasnici ljubimaca okupili u zajedničkom tugovanju je izuzetna", kazala je Melani.

@melaniemeetswrld she pulled out her phone and showed them pictures of her dog as a puppy 🥺💔 #petgrief #dog #petloss #rainbowbridge ♬ verge of tears - Grossegrime

Melaniin TikTok video klip je pogledalo preko 1,8 miliona korisnika, a snimak ima 114.700 lajkova i 718 komentara.

"Plakala sam i plakala kada sam otišla po svoje pse i to je bio najgori osećaj uz činjenicu da sam ih izgubila. Ali, barem su kod kuće", napisala je jedna vlasnica pasa i korisnica TikToka, dok je neko izjavio da je morao uspavati psa i da njegov pepeo stoji u urni, u dnevnoj sobi, gde deca ljubimcu svakodnevno požele "laku noć" i "dobro jutro".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Preventivno testiranje pasa na bolest "Srčanog crva" radi se u aprilu

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari