• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prijateljstvo na ispitu: Novorođenoj bebi majka dala ime po psu svoje drugarice i nije se zaustavila na tome

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlasnica psa koji se zove Lusi pobesnela zbog poteza prijateljice koja je otišla korak dalje, pa koristi nadimak ljubimca i za društvene mreže

  • 0
Beba i pas Foto: Shutterstock/Regina Burganova

Jedna vlasnica psa pobesnela je zbog poteza svoje najbolje drugarice, novopečene majke koja je svoju tek rođenu kćerku nazvala imenom prijateljičinog psa! Ljubimac je već 12 godina u domu svoje vlasnice koja se veoma iznenadila kad je saznala da se tek rođena ćerkica njene drugarice zove Lusi, prenosi Thesun.

Možda bi ovaj podatak manje smetao vlasnici psa koji se zove Lusi da devojčica nema isti nadimak kao i kuca, a majka ga koristi kao heštag svoje bebe na društvenim mrežama.

Vlasnica psa Lusi poznaje najbolju drugaricu celog života i ova situacija, koliko god naivno delovala, uopšte joj se ne dopada.

Kad su je ljudi sa mreže Reddit, gde je iznela problem, zamolili da objavi drugo ime psa, saznali su da je Lusin nadimak Geri Blusi.

"Nije li pomalo čudno dati novorođenčetu ova imena?", pita se ona, objašnjavajući da je nadimak Geri Blusi nastao kao rezultat interne šale između nje i supruga, pa je nelogično da njena drugarica i to koristi za društvene mreže. Sve to dovelo je do razgovora sa prijateljicom koja ne shvata zašto to pogađa njenu drugaricu.

"Volim njenu bebu i shvatiću potez drugarice kao kompliment, ali kad moj pas bude uginuo, neće mi biti svejedno kad budem čula da koristi nadimak Geri Blusi", tvrdi vlasnica psa kojoj nije jasno da prijateljica koristi i nadimak psa, kao heštag na Instagramu.

Komentari povodom ove situacije pokazuju da su čitaoci na strani vlasnice psa i svi se slažu s tim da je potez novopečene mame veoma čudan. Jedna osoba napisala je da je i sama nazvala dete po mački lutalici, a ta bizarna činjenica posle tolikih godina joj ne da mira i čini je nesrećnom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Ti ideš na posao, a ja ću da spavam i uživam": Pas gleda u vlasnicu kao da ima šta da joj poruči

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari