• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlasnicima dosadilo čekanje da njihov ostareli pas umre i odveli ga u azil, korisnici Fejbuka pobesneli

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čivava Nasa je volela svoje vlasnike 16 godina, ali su se oni umorili od čekanja da ugine i odneli je u prihvatilište za bolesne i nemoćne ljubimce

  • 1
Pas Nasa Foto: Fejsbuk/Mac's Mission

Vlasnicima jednog ostarelog psa dosadilo je da čekaju njegovu smrt i odlučili su da ga odvedu u prihvatilište za bolesne i napuštene životinje!

Kako piše u objavi na Fejsbuku, na profilu neprofitne organizacije Mac's Mission koja pruža utočište odbačenim životinjama, zaposleni u ovoj ustanovi uzdržali su se od iznošenja mišljenja o ljudima koji su im predali malog, starog psa.

Život 16-godišnje čivave Nase okrenuo se naglavačke kada su njegovi dotadašnji vlasnici rešili da više ne brinu o njemu. Imali su Nasu ceo život, ali su se "umorili od čekanja da umre" i odlučili da ga odvedu u sklonište za životinje.

"Pomisao da će okončati ovde nakon što je izgubio sve što je imao nije dobra", navodi se u objavi društva "Mac's Mission", organizaciji koja spasava "pse beskućnike" kojima je potrebno medicinska nega i krov nad glavom.

Zaposleni u "Mac's Mission" bili su ogorčeni zbog Nasinog slučaja i odmah su se pobrinuli za psa, iako su im kapaciteti pred pucanjem. Oni su odveli Nasu do njegove hraniteljske porodice.

Nasa ima oštećen vid i sluh i prihvatilište u koje je predat saopštilo je da ne očekuje da će pas dugo živeti. Ipak, oni žele da bude okružen ljubavlju do samog kraja.

Postoji interesovanje da se Nasa udomi, što je još jedan lep gest plemenitih ljubitelja životinja.

Objava o Nasi na Fejsbuku proširila se veoma brzo i našla put do ljubitelja pasa koji su propratili objavu i napisali da su srećni što je Nasa u dobrim rukama, ali ne mogu da se načude ljudskoj gluposti, aludirajući na bivše Nasine vlasnike.

"Ovaj pas voleo je ljude koji su ga držali u domu 16 godina i bacili su ga u azil jer nije hteo da umre. To je baš bolesno i jadno", napisao je ogorčeni korisnik Fejsbuka.

(Newsweek/Fejsbuk/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mala čivava je jako ljuta, ali je jagoda previše slatka

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    9. septembar 2024. | 17:37

    Toliko mi je zao Nase,ali je nasla dobre ljude i starost ce provesti u ljubavi. Vlasnici bivsi su okrutni ljudi bez srca i duse. Zasto ste uzimali Nasu ako je ne volite? Zalosno je,jako zalosno ovaj vas postupak,ali i vas ce neko ostaviti da umrete