• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dirljivi snimak mačke iz azila koja ne želi da pusti posetioca i grčevito pokušava da ga zadrži šapama

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogi gledaoci tražili su da se čovek vrati u azil po mačku i odnese je kući, ali je on imao 4 razloga zbog kojih to nije mogao da uradi

  • 0
Mačka u azilu Foto: Printskrin/Reddit/u/Otocolobus_manul_87

Korisnici interneta veoma su se raznežili kad su pogledali video zapis mačke iz skloništa koja nije želela da pusti posetioca. Klip je izuzetno dirljiv i u njemu mačka drži za ruku jednog posetioca koji je zastao ispred njenog kaveza kako bi pomilovao njene šapice.

Koliko god da je bio rešen da mačku po imenu Spanać odvede kući, posetilac nažalost nije bio u prilici da to uradi.

Korisnik Reddit-a Otocolobus_manul_87 podelio je ovaj viralni video koji je vrlo brzo bio zatrpan komentarima, a najviše njih imalo je gotovo istu sadržinu - da se vrati i odvede Spanaća kući.

Posetilac je priznao da nije mogao da vodi mačku kući, jer ga tamo čekaju još četiri mačke.

Spinach the shelter cat doesn’t want me to leave ♥️ byu/Otocolobus_manul_87 incats

On je napisao da je mačka trenutno u medicinskom delu azila i da će se uskoro naći u fazi udomljavanja. Osim toga, on kaže kako je siguran da mačka neće dugo čekati na udomitelja, jer je velika maza i pokazuje ljubav na divan način. Iako bi voleo da može preuzeti sve mačke iz azila, posetilac zna da sledeći put, kad bude došao u prihvatilište, neće zateći Spanaća.

Pojedini korisnici Reddita istakli su da mačke najčešće izaberu svoje ljude i to što je Spanać pokazao posetiocu nije ništa drugo nego čista ljubav i naklonost. On to ne radi sa drugim posetiocima azila i očigledno je da je izabrao svog čoveka. "Prozvani" čovek napisao je da Spanać ima reputaciju izuzetno druželjubivog mačka i da su proveli "oko pola sata mazeći se i igrajući se zajedno". To je još jedan od razloga zašto se Spanać dopao posetiocu pa su nastavili da se druže i drže za ruke.

(Cattime/Reddit/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nervozna mačka: Trese se kao da je udarila struja

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari