• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Panika u Konektikatu: Sigurnosna kamera snimila porodicu kako beži dok im se približava ogromna divlja zver

B. P.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je izgledao susret porodice sa crnom zveri, pogledajte u snimku!

  • 1
Medved prilazi porodici u Konektikatu Foto: Printskrin/Youtube/Surprise bear encounter in Simsbury

Stanovnici Konektikata uživali su u kasnom letnjem popodnevu: porodica se zabavljala u dvorištu, a onda je nešto neočekivano narušilo mir. Iznenada, naizgled bez očiglednog razloga, začula se vriska i usledilo komešanje, a potom i trčanje članova porodice koji su pobegli u kuću, jer je prilazom dolazio ogroman crni medved.

Ovaj trenutak je uhvaćen sigurnosnom kamerom: dok su Kristen Li i njena porodica sedeli na klupi i igrali, iza njihovih leđa pojavio se medved: i dok su oni bežali u kuću, medved je na trenuak zastao, kao da je pomislio zašto tako reaguju.

S obzirom na iznenadni dolazak medveda u njihovo dvorište, porodica je uradila pravu stvar što je reagovala na taj način.

Prema "Osnovama života sa crnim medvedima" Odeljenja za energiju i zaštitu životne sredine Konektikata, u slučaju da "vidite medveda u svom dvorištu, ne prilazite mu, već uđite u kuću, garažu ili drugi prostor."

Medvedi se sve češće pojavljuju u nekim naseljenim stambenim oblastima, a stanovništvo može da pročita bezbedonosne savete koji će im osigurati miran zajednički život sa medvedima.

Kako je izgledao iznenadni susret porodice sa crnim medvedom, pogledajte u snimku!

(Thedodo/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Seo kao ćovek i uživa: Medved dohvati bundevu i krka li krka

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • max

    30. avgust 2024. | 16:38

    Vidi se da je meda navikao na ljude, uopste ih nije jurio, samo je hteo da prodje dalje svojim putem, samo zbog dece su i trebali da se sklone, inace ih ne bi ni konstatovao, svaki dan gledam slicne snimke, jesu mrki medvedi opasni ali kada se naviknu na ljude onda nece da ih diraju bez nekog povoda.