• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tvrdoglava mačka prošetala po svežem cementu u sobi, a posle kupanja se osvetila radnicima u kući

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mačka Mirtl nije naučila lekciju, ali je kaznila preduzimače

  • 0
Mačka Foto: Shutterstock/Pascal Huot

Mačka koja se lagano prošetala po mokrom cementu pretrpela je posledice ležerne šetnje, baš kao i njeni vlasnici koji su bili prinuđeni da je odmah okupaju. Ragdol mačka Mirtl živi u Donkasteru, u Engleskoj, sa svojom vlasnicom Mojom i njenom majkom koje trenutno renoviraju kuću. Radnici trenutno sređuju omiljenu sobu mačke Mirtl u kojoj ona jede i koristi toalet. Ipak, Mirtl je bila odlučna da uđe u svoju sobu, bez obzira na to šta će je snaći.

"Uvek je bila svojeglava i definitivno je glavna u našem domaćinstvu“, rekla je vlasnica Moja, dodajući da je mačka bila neraspoložena jer je iznenada izgubila pristup svojoj polovini kuće.

"Jednog dana, mamina soba ostala je otvorena i Mirtl je lako izašla iz nje i ušla u trpezariju", kaže Moja, dodajući da je mačka prošetala po sobi kako bi došla do posude sa posipom, pored površine prekrivene vlažnim cementom. Mirtl se zalepila za cement, ali se oslobodila i otišla u kuhinju, pokušavajući da skine teret sa nogu.

U snimku koji je 14. avgusta podeljen na TikTok nalogu @mirtlefrommars i ima 4 miliona pregleda i preko 800.000 lajkova, Moja pokazuje otiske mačijih šapa u vlažnom cementu, a natpis uz video je "Posledice“.

Potom se vidi Mojina majka koja nežno trlja cement sa Mirtlinih šapa, ali to očigledno nije bilo dovoljno, jer se video zatim menja u foto montažu Mirtl koja postaje sve uznemirnija dok se pere u kadi, a sve to prati dramatična klasična muzika.

@myrtlefrommars
The consequences
♬ Mozart/Requiem "Lacrimosa"(1394506) - Mint

Ragdol mačke, kojima pripada i Mirtl su poznate po poslušnosti i opuštenosti, ali kao i mnoge mačke ne vole vodu. Problem sa Mirtl je u tome što nimalo ne voli vodu i izuzetno retko se kupa, samo u situacijama kada je apsolutno neophodno. Video i fotografije su dokaz koliko je Mirtl bila besna jer je ujedala i grebala i slučajno pala u plitku vodu za kupanje iz koje je haotično pobegla. Posle kupanja se osušila i dobila poslastice kako bi se smirila i zaboravila na "sramotu" i stres.

Ipak, Moja kaže da Mirtl definitivno nije naučila lekciju, jer je nastavila da grebe po vratima trpezarije do kraja građevinskih radova.

2478042119 Foto:

Ali, priča se tu nije završila, jer se Mirtl osvetila radnicima: ne samo da je stajala u cementu, već je odlučila da obavi veliku nuždu u njemu.

(Newsweek/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Penzioner je naučio cirkuskim trikovima: Njegova mačka može da izvede 32 gimnastičarske vežbe

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari