• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena deli spavaću sobu sa ogromnom svinjom: Više od 50 miliona pregleda bizarnih snimaka "ušuškavanja"

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vijetnamska svinja Homer ima omiljeno ćebe kojim se pokriva i kad je vrućina, šeta po kući, a najbolji prijatelji su mu mačka i kokoške

  • 0
Svinja Homer i njegova vlasnica Foto: Printskrin/TikTok/@homerthepig

Jedna žena zbunila je korisnike TikToka nakon što je otkrila da deli spavaću sobu sa svojim kućnim ljubimcem svinjom. Vlasnica Valeri je odabrala ovu životinju kao ljubimca i on spava u istoj sobi gde se odmaraju njeni vlasnici. Bračni par iz Pensilvanije u SAD postao je internet senzacija zahvaljujući vlasništvu nad velikom svinjom koja ima obožavaoce širom sveta.

Petogodišnji Homer ima svoj krevet i mekane igračke koje mu prave društvo. Kako kaže Valeri, Homer je "vijetnamska trbušasta svinja velike ličnosti" i imao je težak životni početak, jer je bio sićušan i "slep na jedno oko".

"Našla sam ga u ćošku svinjca, a žena koja ga je čuvala pitala me je da li želim da ga odvedem u svoj dom", priseća se Valeri koja je pristala na predlog valasnice svinje i odvela je Homera kući.

Homer je postao deo porodice, miljenik Valerinih prijatelja i njenog životnog saputnika.

"Svinje ljubimci su veoma pametne i zabavne, a Homer nije izuzetak. Volim da delim video snimke njegove svakodnevice i nestašluka i pomažem ljudima da shvate da su svinje sjajni kućni ljubimci", kaže Valeri čija TikTok stranica @homerthepig ima više od 830 hiljada pratilaca.

'"Homer ima sjajan život i mnogo prostora za lutanje. Njegovi najbolji prijaelji su mačke i nekoliko kokoški", dodaje Valeri koja se nada da gledaoci video zapisa uživaju dok gledaju Homera koji je u prvoj polovini godine proslavio rođendan.

@homerthepig The boy emotional upset cause momma sick#emotional#sick #feelings #love#kind #kindness #support #foryou #foryoupage #happy #routine #storytime #story #bed #mommy #mom ♬ original sound - Homer

Pored opuštanja i druženja sa drugim kućnim ljubimcima u porodici, Homeru je dopušteno da šeta po kući, jer zaboga - ima svoj krevet u spavaćoj sobi svoje vlasnice! Svinja spava odmah pored Valeri, strpljivo čekajući da ga ona ušuška pre spavanja. Homerov krevet, koji ima ram sa njegovim imenom, prekriven je tematskim ćebetom sa uzorkom svinja, ima udoban jastuk i nekoliko igračaka koje mu prave društvo tokom noći.

Kad je leti mnogo vruće, Valeri uključuje klima uređaj za Homera koji voli da mu bude prijatno, ali se od omiljenih prekrivača ne odvaja ni leti.

"Ovo je njegovo ćebe od detinjstva", objasnila je Valeri u viralnom videu.

@homerthepig The boy hates morning#morningroutine#wakeup #sleep #morningroutine #fyp #happy #funny #pig #homerthepigrou #funnyvideos #foryou #foryoupage ♬ original sound - Homer

Valeri i Homer se odlično slažu, ali su korisnici TikToka zapanjeni bizarnom rutinom odlaska na spavanje i izborom velike svinje kao kućnog ljubimca.

"Neka me ovaj nivo ludila nikada ne zahvati"; prokomentarisao je neko.

Komentari su raznoliki, ali su uglavnom prijateljskog prizvuka.

"Voleo bih da neko brine o meni kao o Homeru", napisao je jedan korisnik.

I dok su mnogi TikTokovci napisali da životinje zaslužuju da spavaju u udobnom, jedan gledalac napisao je duhovitu opasku:

"Homer ima veći krevet od mene!"

(Thesun/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Hrani je na flašicu i spavaju u istom krevetu: Krmaču od 400 kilograma odgaja kao ćerku

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari