• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkriven provalnik iz Engleske koji je krao stvari komšijama: Fetiši lopova veš, čarape i ambalaža za jaja

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Drski kleptoman nekoliko puta dnevno donosio kući kradene predmeta, uključujući rukavice, čarape i košulje koje je skidao sa žice za sušenje

  • 0
Mačka Foto: Shutterstock/Oleg Opryshko

Uporni provalnik koji je komšijama svakodnevno krao odeću i potom je odnosio svom vlasniku, konačno je otkriven: 12-godišnja Tabu, crno-bela mačka, redovno je krala veš i baštovansku opremu suseda. Njena vlasnica Sandra Danskin kaže da njena mačka svakodnevno krade predmete koji pripadaju njenim komšijama, stanovnicima Otleja u Zapadnom Jorkširu u Engleskoj.

Sandra je prinuđena da na društvenim mrežama kontaktira sa vlasnicima kradenih stvari kako bi uparila i vratila predmete koja Tabu krade. Mačka voli da uzima rukavice, cipele i čarape, ali je zainteresovana i za krađu drugih predmeta.

"Jutros je donela četiri para čarapa i donji veš. Tabu voli ove odevne predmete, ali je donosila i krpe i kuhinjske rolne", kaže Sandra Danskin i dodala da kradene predmete pronalazi na stazi koja vodi do ulaza u kuću ili u domu, pored posude sa posipom. Sandra obično pronalazi ukradene predmete kad se vrati s posla, iz noćne smene.

Mačku niko nikad nije uhvatio u krađi, pa ni vlasnica koja nije sigurna odakle Tabu uzima stvari, ali pretpostavlja da ih skida sa žica za sušenje veša. Sandra zna da se mačka ušunja u kuće suseda koji ostave otvorena vrata. Jedina osoba koja je videla Tabu u krađi pronašla ju je dok je uzimala košulju iz mašine za sušenje veša u kuhinji.

Još jedan neobičan aspekt Tabuine kleptomanije je to što obožava da kompletira ukradeno: ako pronađe par čarapa koje joj se dopadaju, uvek će kući doneti obe, donoseći ih jednu po jednu.

Tabu takođe voli da uzima komade vlažnog kartona: jednom je donela kući kutiju sa jajima, iako je većinu razbila dok ih je dovlačila.

Ipak, mačka nikad ne "prećuti" krađu: kad god se vrati sa "robom", ona zacvili visokim tonom kako bi obavestila vlasnicu da je stigla sa "poklonima".

(People/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mačak broji keš brže nego gazda: Ko je ovde biznismen?

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari