• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mislite da ste sve videli? Ovo prevazilazi razum: Krabi dali zapaljeni opušak da bi snimili kako "puši"

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na video zapisu mali zglavkar pokušava da se izbori sa pikavcem koji je na tlo spustio neko ko je sve snimao

  • 0
Kraba, opušak Foto-kolaž: Pixabay

Brojne životinje čiji su životi vezani za vodu se udave ili zapletu u otpad koji zahvaljujući nemaru posetilaca na plažama završi u njihovom okruženju. Plastika predstavlja najveću opasnost za morske kornjače, ribe i druga stvorenja čiji su dom vode mora i okeana, ali i drugi otpaci zagađuju ova vodena staništa, i u njih dospeju zahvaljujući plimi.

Kad se smiri dan, pre no što nastupi noć, mnoga morska stvorenja izlaze iz mora kako bi se nesmetano prošetali po obali i pronašli nešto za jelo.

Posle odlaska kupača sa plaža, na njoj ostaju kese, slamčice, ambalaža od slatkiša ili slanih grickalica, a čini se da se stanovnici priobalja ponajviše sreću sa predmetima čudnog oblika i teksture i neprivlačnog mirisa koje ostavljaju nesavesni pušači. Ipak, gora varijanta je kad neki zlobni ljudi nemaju šta da rade, pa se poigravaju sa životima životinja i sve to snimaju kako bi se zabavili, postavili snimke na društvenim mrežama i pokupili "klikove".

Jedna mala kraba našla se na meti zlostavljača: on joj je ponudio opušak cigarete koja je još gorela. Kraba se uhvatila u koštac s njim, a šta se dalje dešavalo, pogledajte i sami u beskrupuloznom video zapisu ispod teksta.

Iako snimak potiče iz 2021. godine, bahatost idejnih tvoraca ovakvih bahatih poteza nikad ne zastareva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Keba Krabin pra, pra, pra, pra, pra... čovek na plaži našao fosil star 12 miliona godina

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari