• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemačka ovčarka i njena amajlija spasene sa ulica Detroita: Niki lutala mesecima sa plišanom lutkom u ustima

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na pregledu veterinari otkrili da ova ženka pati od srčanog crva, u njenom stomaku nađene plastične kese, kosti i grančice

  • 1
Nemačka ovčarka Niki Foto: Printskrin/Facebook/Almost Home-NO KILL Rescue

Ženka nemačkog ovčara koja je provela mesece sama, na kiši, u centru Detroita, držeći plišanu životinju u ustima, spasena je zajedno sa voljenom igračkom. Slike ovčarke Niki kako hoda kroz pljusak držeći u ustima plišanu lutku slomile su srca spasilaca pasa u oblasti Metro u Detroitu, prenosi Dailymail.

Gejl Montgomeri, suosnivačica "Almost Home Animal Rescue League", dobila je poruku o ovom psu i obratila se svojim saradnicima za pomoć, pa je ubrzo organizacija "South Lion Murphy Lost Animal Recovery"sklonila Niki sa ulice, zajedno sa njenom igračkom.

Niki je brzo smeštena kod hranitelja gde se divno uklopila: stalno je u zagrljaju svojih udomitelja i igračka joj više nije potrebna.

"Ponekad spava s njom, ali više nije opsednuta kao nekada, dok je šetala Detroitom", kaže Gejl i dodaje da je Niki nakon smrti vlasnika ostala sama i da je živela od milostinje komšija i hranjenja otpacima.

Dok nije udomljena, Niki je bila pod stresom i traumama. U bolnici za životinje, Niki je ukazana pomoć, a veterinari su otkrili da ima srčanog crva, a u njenom stomaku pronađene su plastične kese, grančice i kosti.

Niki se oporavlja u hraniteljskom domu, gde jede piletinu i pirinač i uživa u ljubavi i pažnji porodice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Postoje dve vrste pasa: Ovi ludi i brzi i ovi ... drugačiji

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    6. avgust 2024. | 11:33

    Duso nasa mila, tesko ce ljudi shvatiti neki da su psi najblizi osecanjima ljudi