• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nevolja uvek zvoni dvaput: Kasna noćna poseta prestravila ženu iz Arizone, snimak sa kamere postao senzacija

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Milioni korisnika TikToka iznova i iznova gledaju video zapis i pitaju se kako je moguće da su ovo naučili da urade

  • 0
Mačke Foto: Shutterstock/Bachkova Natalia

Žena iz Arizone po imenu Amanda, jedne kasne večeri začula je zvono na vratima koje se oglasilo čak dva puta. Iako se isprva uplašila, nije očekivala da će njeni posetioci biti tako divni, a ono što je počelo kao misterija, pretvorilo se u viralnu senzaciju koja govori o plemenitosti autorke ovog video zapisa.

Amanda je poznata po svojoj posvećenosti lokalnoj populaciji mačaka lutalica. Ona često preuzima finansijski i emocionalni teret obaveze koja podrazumeva da ove životinje uvek imaju hranu i vodu.

"Brinem o svim mačkama lutalicama koje vidim na ulici", izjavila je Amanda koja objašnjava da joj je finansijski veoma teško, ali neko to mora da radi.

"Ove slatke mace imaju težak život, a ja želim da imaju hranu i svežu vodu koji su im neophodni", dodaje Amanda.

Te večeri, zvono na njenim vratima koje se oglasilo u 21:30, nagovestilo je da je u pitanju verovatno nešto hitno.

"Zvučalo je mahnito i pomislili smo da je na vratima komšija", rekla je Amanda koja je odmah pregledala snimke sa kamere: ono što je videla nateralo ju je da se glasno nasmeje.

Dva zalutala mačeta buljila su u kameru, čekajući da im neko otvori vrata.

Video ovog susreta objavljen na TikTok-u u julu pod korisničkim imenom @mandapanda1017 brzo je postao viralan, dirnuvši srca nebrojenih gledalaca koji su se raznežili pri pogledu na mačiće nevinih lica i očiju punih nade.

@mandapanda1017 When you cant imagine who is ringing your door bell TWICE at 9:30pm#catsoftiktok ♬ original sound - MandaPanda

Briga o napuštenim kućnim ljubimcima i rešavanje njihovih problema lakša je uz podršku lokalne zajednice. Mnogi vlasnici napuštaju svoje ljubimce zbog finansijskih poteškoća, stambenih pitanja ili problema u ponašanju životinja.

Amandino iskustvo pokazuje kako kolektivni napori i plemenitost mogu da pomognu. Ona je zahvalna na pomoći koju je dobila što joj je omogućilo da proširi svoje napore u brizi o napuštenim životinjama.

"Otkako sam objavila video, osećam se blagosloveno. Što više pomoći dobijem za ove slatke bebe, to više mogu da učinim za njih", kaže ona.

Video je brzo postao viralan na društvenim mrežama, privlačeći gledaoce širom TikToka: do sada ima preko milion pregleda i skoro 200.000 lajkova.

Gledaoci videa pitaju se samo kako mačke nauče da pozvone na vrata.

Očigledno, nužda zakon menja!

(Newsweek/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Maskirali ljubimca u opaku zver, odala je jedna stvar: Ono kad istripuješ da umesto mačke imaš lava

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari