• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Majka izbezumljena zbog sina koji je nestao nakon udomljavanja psa: Dete pronađeno na neočekivanom mestu

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Porodica dovela mopsa sa ulice, sutradan pretražili kuću uzduž i popreko zbog najmlađeg deteta koje kao da je "isparilo" iz kuće

  • 0
Dete i pas Foto: Shutterstock7Volodymyr TVERDOKHLIB

Udmljavanje pasa nije nikakva inovacija za porodicu koja je u TikTok video snimku od 17. jula, objavljenom na nalogu @coconicoletk, prenela da glava porodice "dovodi u kuću pse lutalice ili one kojima je potrebno udomljavanje". Poslednji pas koga je doveo bio je mops koji je pronađen kako trči prometnom ulicom i uspeva da izbegne automobile.

Nakon što je muž pokupio mopsa sa ulice, njegova žena kaže da su psa odmah uveli u kuću gde su ga prve noći držali u kavezu. Sledećeg jutra, mama Nikol je otišla da proveri psa i pustila ga je da izađe, ali na njeno veliko iznenađenje, on nije bio tamo. Nikol je otkrila da nema ni njenog najmlađeg sina.

Majka je pretražila kuću uzduž i popreko i konačno videla nečije noge kako vire iza kauča. Kada je prišla bliže, ugledala je svog sina i mopsa kako spavaju zajedno u udobnom kutku sa ćebadima i jastucima. Njen sin je želeo da se pas oseća prijatno prve noći i ujutru kad ustane.

Njih dvoje su izgledali kao da slatko spavaju zajedno svake noći.

Nikol nije želela da se njena deca previše vežu za ovog psa. Ona planira da pronađe vlasnike mopsa, ali je objavila da ih još nije pronašla. Veterinar nije mogao da pronađe mikročip, ali je Nikol bila uporna u nastojanju da proveri ko su i gde su mopsovi vlasnici. Njena potraga ostala je bez rezultata, pa je objavila postove na mrežama i stranicama za izgubljene i pronađene ljubimce i izlepila letke po kraju u kome žive.

Dok ne budu pronađeni vlasnici psa, Nikolina porodica će nastaviti da obasipa mopsa ljubavlju, tretirajući ga kao jednog od njihovih kućnih ljubimaca.

@coconicoletx ❗️2 MORE UPDATES POSTED ON MY PAGE ❗️My husband is always bringing in strays or dogs that need saving 😅 #dogrescue #memorablemoments #lostdog #momlife #dogmom #cutedog ♬ These Memories - Hollow Coves

Ovaj TikTok video zapis prikupio je preko 472.700 pregleda, 41.000 lajkova i 587 komentara.

"To je početak jedne lepe priče", piše u komentarima.

Iako mama Nikol ne odustaje od namere da pronađe vlasnike mopsa, tvrdeći da ga neće zadržati, pratioci i gledaoci se nadaju da će pas ostati u ovom domu.

(Newsweek/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mops juri vozove i brži je od njih: On nije običan pas već brzi gonzales

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari