• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Seoska idila, toliko nežna da će vas gotovo zaboleti: Dva psa se igraju sa jagnjetom koje su odgajili

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dirljivo prijateljstvo jagnješceta Heti i njenih prijatelja Hani i Suzi oduševilo pratioce na TikToku, video o životinjama pregledan 3, 4 miliona puta

  • 0
Pas i jagnje Foto: Shutterstock/atnadro

Jedno crno jagnje i dva psa žive na farmi u Velsu u Velikoj Britaniji. Uprkos velikim razlikama, jagnje obožava da se igra sa psima, pod budnim okom vlasnice Hane Vedli. Hana je snimila svoje ljubimce kako se igraju na njenom imanju, u okviru Nacionalnog parka Brekon Bikons u Velsu i podelila kratki video na TikTok-u 15. aprila od kad je pregledan više od 3,4 miliona puta.

Sajt koji objavljuje savete vlasnicima kućnih ljubimaca Caring for Pets piše da je zajednički uzgoj pasa sa domaćim životinjama savršeno bezbedan, zbog činjenice da vlasnici farmi mnoge pse drže kao čuvare ili pastire.

Gledaoci ove viralne objave mogu da vide jagnje Heti kako pokušava da se pridruži zabavi sa psima Hani i Suzi koji se igraju na zelenim površinama.

Vedli poznata na mreži kao @hanvadlei snimila je jagnje koje je na kraju sustiglo dva psa pre nego što su svi troje otrčali iza zgrade i van kadra.

Heti je pokušavala da se uključi u igru jurnjave pasa, ali nije baš imala sreće, uprkos energičnim skokovima. Ipak, njena vlasnica napisala je da je jagnje član pseće porodice i da im je najbolji prijatelj.

@hanwadley a little throwback to when my hettie was just a baby doing zoomies🥹 she still has the loveliest bond with the doggies Honey & Susie 💛 #springhassprung #babylamb #smallholding #homestead #cottagecore #countrygirl #fyp ♬ Sound of peace - unkownvvs

Video koji je objavila je samo mali podsetnik Vedli na vreme kad je Heti bila beba.

Neverovatno prijateljstvo jagnjeta i pasa uzburkalo je emocije među gledaocima na mreži.

"Svako jagnje zaslužuje ovaj život", napisao je jedan korisnik i njegov komentar lajkovan je više od 10.000 puta.

(Newsweek/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nesvakidašnji snimak: Preplašeno jagnje trči ulicama Čačka, juri za automobilima, kao da nekog traži

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari