• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pas odbijao da jede, vlasnica pomislila na najgore: Platila pregled 500 dolara i odmah saznala dijagnozu

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedna žena kod veterinara dovela rotvajlerku misleći da umire, posle pregleda shvatila u čemu je najviše pogrešila

  • 0
Rotvajler Foto: Shutterstock/Leka Sergeeva

Vlasnica psa, poznat na TikToku kao @thecondits, zabrinula se kad je otkrila da njen rotvajler ne želi da jede. Žena je plakala, misleći da joj pas umire, ali je TikTok video od 13. jula, objavljen na njenom nalogu, pokazao o čemu je zapravo reč.

Ispostavilo se da je ovaj nežni džin ženskog pola bio - izbirljiv: pas je odbijao da jede zato što mu se nije dopadala nova hrana koju je vlasnica kupila. U odeljku za komentare vlasnica je napisala kako je naučila da njen pas voli samo skupe stvari.

Natpis na snimku glasi: "Stvorili smo razmaženu princezu koja vodi naše bankovne račune".

Psa nije ni bilo briga koliko košta poseta veterinaru. Ona je sedela u zadnjem delu auta, odbijajući da pogleda vlasnika i verovatno je mislila da bi čitavo putovanje moglo da se izbegne da nisu prešli na jeftinije granule. Osim što je shvatila da je njen pas pomalo razmažen, vlasnica je napisala da je najveći rezultat posete veterinaru ulaganje u osiguranje kućnih ljubimaca.

Dok ova žena sada može da odahne znajući da je njen pas samo izbirljiv, drugi vlasnici se, nažalost, bave drugim problemima kada njihovi psi odbijaju da jedu. Postoji nekoliko razloga zbog kojih pas odbija da jede, uključujući bolest, lekove, socijalne ili emocionalne probleme, odsustvo vlasnika...

@thecondits We created a SPOILED princess running up our bank accounts 😣 #Rottietude #Rottie #Vet ♬ original sound - lilkungpaochicken

Ova "dijagnoza" psa brzo je postala viralna na TikTok-u, donoseći vlasnici više od 1,8 miliona pregleda, više od 200.000 lajkova i preko 600 komentara.

"Ona je tako slatka. Ali, zašto su ženke tako dramatične?", pita se jedan gledalac.

Probirljiva rotvajlerka nije jedini pas koji veruje da treba da bude glavni u kući. I drugi vlasnici su podelili sitničavost svojih pasa.

"Moja kuca je stupila u [štrajk] glađu, jer njene činije nisu bile na odgovarajućem mestu u kući", kaže jedan vlasnik.

Drugi je dodao:

"Moj pas neće da jede ako mu se ne prinese činija. On bira gde će jesti."

(Newsweek/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mučenik po ceo dan sedi u ćošku, ne sme ni da mrdne: Kad mali pas rotvajleru zavede red

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari