• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena u dva navrata dobila dve mačke na poklon: Kad je otkrila istinu o jednoj, umalo se nije onesvestila

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bet Garner za rođendan dobila mačku Prudens, za Božić mačku Pajper, a za nekoliko meseci izjava njene majke prodrmala ju je iz temelja

  • 0
Mačke Foto: Shutterstock/OksanaSusoeva

"Bila sam ubeđena da imam dve mačke": Vlasnica na teži način otkrila da je pogrešila

Nakon što je prošle godine dobila dve mačke na poklon, Bet Garner je obaveštena da su obe mace ženke i nije proveravala njihov pol. Ali, kad je prošlo nekoliko meseci, žena je otkrila da je bila u ozbiljnoj zabludi.

Garnerin dečko prošlog jula poklonio joj je sivu mačku Prudens, kao rođendanski poklon, a prošlog Božića je primila još jedan živi poklon - mačku Pajper. Pre otprilike šest ili sedam nedelja, svojoj majci iznela je sumnju da Pajper ne liči na ženku, napominjući da se brine, jer misli da nešto nije u redu.

"Moja mama je došla, pogledala mačku i nasmejala se, a potom izjavila da je Prudens zapravo dečak", kazala je Garner za Newsweek preko TikToka. "Oko sat kasnije shvatila sam da će Prudens postati majka!"

Narednog dana Bet je odnela mačku na pregled: veterinar je utvrdio da je njena mačka skotna šest nedelja. Osećajući grižu savesti zbog Prudens, Bet joj je priredila "bebi žurku" na koju su došli porodica i prijatelji.

Pre nego što se Bet osvestila, na svet je stiglo pet zdravih mačića.

Snimci sa TikTok videa od 14. juna na kojima je vlasnica otkrila da jedna mačka čeka mačiće objavljeni su na profilu @bethgarner_x.

@bethgarner_x Couldnt make it up if i tried My babies✨🥹 #britishshorthair #britishshothaircat #britishshorthairkittens ♬ Nasty - Tinashe

Bet kaže da je istovremeno bila užasnuta i smejala se, jer nije znala da u domu ima mačora. O "bezgrešnom" začeću objavila je još jedan video, gde je objasnila čitavu situaciju.

Mačići su nedavno napunili 4 nedelje. Bet je želela da zadrži svih pet, ali sedam krznenih prijatelja bilo bi previše, pogotovo zato što Bet radi od jutra do mraka u svojoj pekari.

"Čestitam na vašoj sedmočlanoj porodici", našalio se jedan gledalac, dok je drugi rekao:

"Svi želimo ovo“.

Ima i korisnika sa sličnim iskustvom:

"I meni se to dogodilo: mislio sam da imam dva mužjaka, ali jedan je bio devojčica, pa sam ih brzinski sterilisao".

Mnogi korisnici TikToka su se pitali kako Bet nije proverila pol svojih mačaka, na šta je ona odgovorila da su mace bile pokloni iznenađenja i rečeno je da su ženke, u šta nije posumnjala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Da li je ovo tragedija ili komedija: Mačka se "zaglavila" na žici

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari