• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Snimak koji ostavlja bez reči: Štene trpi krvoločne majčine ugrize, vlasnik jedva pristao da ga udomi

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Psetance jedino u leglu nije izujedano do smrti, a njegov spasilac tek iz šestog pokušaja i sa 500 dolara "smekšao" srce nemilosrdnom vlasniku

  • 0
Povređen pas Foto: Shuttestock/WilleeCole Photography

Društvene mreže su poprište pretužnih životnih priča naših četvoronožaca: niko od njih ne traži da se rodi kako bi patio, a ponajmanje da bi preživljavao torturu od onoga ko ga je doneo na svet. Ipak, priroda je ponekad veoma surova, kao što je pokazala u slučaju psa koji je tek iz šestog puta udomljen, iako je njegov budući vlasnik poželeo da ga spasi čim ga je ugledao.

Na Instagramu, na profilu donate_for_animal_rescue objavljena je priča o malom psu koji je sa nepunih pola godine doživeo sve najgore. Kako je napisano u tekstu koji je postavljen u videu, majka ovog šteneta besno ga je izujedala po glavi kad se približilo posudi sa hranom. Štene je preživelo, ali su rane i ožiljci ostali.

"Prvi put kad sam te video, bio si strahovito povređen, jer te je majka izujedala po glavi", piše u tekstu. Osoba koja je poželela da spasi ranjeno štene posetila ga je i drugi put i saznala da je majka keruša do smrti izujedala svoje štence. On je preživeo.

Treći povratak na ovo surovo mesto bio je poražavajući, jer je ranjeni mališan očajnički tražio hranu. Budući vlasnik kupio mu je mleko i nahranio ga, a potom je poželeo da ga odvede. Vlasnik na to nije pristao.

Četvrti susret sa psom bio je u znaku prehlade: kuca se razbolela, imala je i kijavicu, a na pitanje posetioca da uzme psa, vlasnik je ostao tvrda srca.

Peti dolazak ukazivao je na to da je psetance spremno da ode iz pakla u kome se nalazilo, jer je stalno sedelo uz nogu budućeg vlasnika koji je tek iz šestog puta, sa 500 dolara, omekšao tvrdo srce čoveka koji je psa držao u dvorištu. Budući ljubimac je stavljen u kutiju, a novi vlasnik ga je srećno preuzeo i odveo.

Daleko od majke koja je svu svoju decu smrtno izujedala, sa ranama i šavovima po glavi, mali pas stigao je u novo prebivalište gde je prvi put dobio pravi obrok u vidu najbolje mlečne formule. Veterinari su ga pregledali i zbrinuli, i pas svakim danom sve više napreduje, a njegov osmeh je najveća nagrada spasitelju.

Pogledajte i sami ovu pretužnu priču srećnog kraja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Vaspitačica" dolazi po njih i svaki ima svoje mesto: Psi čekaju prevoz do vrtića

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari