• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pas noću istrčao u dvorište i u kuću doneo užas: Niko nije mogao da se suoči sa onim što mu je virilo iz usta

B. P.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neverovatan snimak koji kruži internetom pogledalo pola miliona ljudi

  • 0
Pas "arheolog" Foto: Printskrin/TikTik/@pjmongold

Vlasnica jednog psa u nedavnom video zapisu objavljenom na TikToku pokazala je sav užas koji ju je zapljusnuo kad je njen ljubimac jedne noći izašao u dvorište, a potom došao do vrata ispred kojih je čekao da ga puste u kuću, držeći u ustima nešto nezamislivo!

Pas je istrčao u dvorište gde je bilo mračno, pa vlasnica nije mogla da ga vidi, ali kad je čula da se ljubimac vraća, u tami je razaznala da pored staklenih vrata stoji nešto što joj je sledilo kosti. Žena se pribrala i snimila video koji je 12. juna postavila na svoj TikTok nalog @pjmongold, a na snimku, sve što je videla bio je beli skelet koji kao da je lebdeo, prenosi Newsweek.

Žena je potom shvatila da pas u ustima drži nečije kosti!

Milion pitanja joj se motalo po glavi i nije znala šta da radi. U zasebnom TikTok snimku ona je objasnila da postoji ograđeni prostor gde pušta ljubimca, ali da osim njega tu ne dolaze drugi psi i životinje. Tako se ispostavilo da se u njihovom dvorištu nalazi kostur nekog stvorenja koje je pronašao njihov pas, a on je, vraćajući se u kuću, želeo da pokaže svoj plen vlasnicima.

Kao što bi većina ljudi reagovala, vlasnica je prestavljeno pozvala svog muža koji je spavao. Koliko god da je pas bio oduševljen svojim pronalaskom, vlasnici kažu da im je bilo veoma neprijatno kad su ga ugledali sa "ulovom".

Sutradan je vlasnica izašla napolje kako bi pokušala da otkrije gde je pas pronašao kostur. Nije mogla da pronađe mesto odakle je pas iskopao skelet, pa su u porodici počele da kruže razne teorije i pretpostavke, a jedna od njih je da je ptica u kljunu nosila deo kostura koji je ispao u njihovo dvorište.

@pjmongold Replying to @nunezreads 📚 ♬ original sound - pjmongold

Neverovatan TikTok snimak ostavio je ljude u čudu i od dana objavljivanja ima skoro 800.000 pregleda i 13.500 lajkova.

"Vaš pas je arheolog. Čestitam!", našalio se jedan korisnik TikToka, dok je drugi tvrdio da je pas pravi "paleontolog".

Jedan korisnik je prokomentarisao kako isprva nije uočio psa, pa je pomislio da je reč o duhu životinje koja se pojavila ispred vrata. Upravo to je i vlasnica pomislila, ali je uskoro istina izašla na videlo.

Korisnici TikToka nagađali su kojoj životinji pripada kostur: mnogi su verovali da je od jelena, tačnije od karlice i dela kičme odnosno grudnog koš", a neko je pomislio da je reč o velikom primerku rakuna, mada je vlasnik mišljenja da je bi to mogla biti i antilopa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pas sav ponosan vlasnici u stan doneo poklon - granu veličine omanjeg drveta

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari