• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Budući mladoženja traži savet: Odbija da na venčanje pozove sestru koja insistira da dovede svog nemogućeg psa

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nekoliko terapeuta i mnoštvo čitalaca složilo se sa odlukom mladenaca, ima i onih koji kritikuju izostavljanje ljubimca sa slavlja

  • 0
Bernski planinski pas Foto: Shutterstock/Eric Isselee

Jedan korisnik Reddita uskoro se ženi, ali ima veliki problem: on ne želi da na venčanje pozove svoju sestru koja ima "demonskog" psa. U postu koji je osvanuo na profilu ThinkerofLimgrad, budući mladoženja se pravda da pas njegove sestre uvek pravi probleme i ne želi ga na venčanju. To nažalost znači da i njegova sestra neće prisustvovati slavlju, jer ona uvek insistira da na svakom porodičnom događaju bude i njen nemogući pas, prenosi Foxnews.

U postu koji je objavljen na Redditu na nalogu ThinkerofLimgrad 27. juna, budući mladoženja kaže da ima veliki porodični problem.

"Moja sestra je opsednuta svojim ljubimcem - velikim i nedovoljno dresiranim bernskim planinskim psom", piše ovaj 26-godišnjak koji priznaje da je "pas sladak, ali je i demon". On i njegova verenica ne žele da im na venčanju bude pas njegove sestre koja ljubimca svuda vodi sa sobom, "uključujući porodična okupljanja, uprkos činjenici da su je mnogi zamolili da to ne čini“, napisao je čovek.

Pas je uvek pravio probleme, uključujući obaranje gostiju i uništavanje dekoracije.

"Na porodičnoj prazničnoj večeri prošle godine, pojeo je komad ćuretine sa stola kad niko nije gledao", napisao je čovek. "Moja sestra ga uvek opravdava, govoreći da je energičan i prijateljski raspoložen."

Mladoženja je poslao pozivnice za venčanje, a sestri je rekao da ne dovodi psa: ukoliko bude odbila, neće joj biti dozvoljeno da uđe na slavlje, zbog čega je bila veoma ljutita.

"Rekla je da neće doći ako njen pas nije dobrodošao", kaže mladić i dodaje da njihovi roditelji smatraju da pas treba da dođe kako bi se sačuvao porodični mir. Ipak, verenica i mladić su čvrsto odlučili da to ne rade, jer žele da njihovo venčanje bude "miran i lep dan bez haosa."

Mladić je pokušao da napravi kompromis predloživši sestri da tog dana angažuje pet sitera, ali je ona odbila, uporno govoreći da je pas deo porodice.

Čak dva stručnjaka za porodične odnose izjavili su da odluka muškarca nije nerazumna i da verovatno postoje dublji porodični problemi.

"Ako ThinkerofLimgrad ne želi prisustvo psa na venčanju, treba da ostane pri toj odluci", zaključuje terapeut.

Bernski planinski pas Bernski planinski pas Foto: Pixabay

Da li će ovakva odluka mladenaca udaljiti članove porodice ili će ih zbližiti ukoliko porazgovaraju, ostaje da se vidi.

Priča ThinkerofLimgrada dobila je više do 800 odgovora u roku od nekoliko sati od objavljivanja.

"Vaše želje ne znače ništa, a želje vaše sestre znače sve", prokomentarisao je neko.

"Vaši roditelji bi voleli da se pretvarate da ste srećna porodica i više bi voleli da venčanje bude uništeno nego bilo kakvu percepciju "zle krvi".

"Ignorišite maltretiranje: potražite obezbeđenje da se vaša sestra ne pojavi na venčanju. Recite roditeljima da ovo nije dan vaše sestre i ako to ne shvataju, bolje da i sami ostanu kod kuće".

"Volim svog psa, ali nema šanse da ga dovedem na nečije venčanje. Ostanite pri odluci".

"Vašoj sestri je potrebna terapija, a roditelji treba da vas poštuju i da kažu vašoj sestri da će obezbediti mir ako ostavi psa kod kuće", samo su neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pas hrani vlasnika jagodama: Romantika na neobičan način

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari