• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zmija duža od metra nađena u kutiji za donacije u Virdžiniji: Niko ne zna kako je tamo dospela

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ni gmizavac ni zaposleni nisu povređeni tokom ovog incidenta, saopštila je kancelarija šerifa okruga Staford

  • 0
Zmija u kutiji za donacije Foto: Stafford County Sheriff

Zmija dugačka 1, 20 m pronađena je u kutiji za donacije u Virdžiniji (SAD). Kutija u "Gudvilu", u okrugu Staford, bila je prepuna knjiga po kojima je gmizao reptil zasad nepoznate vrste. Kapetan J. A. Bis iz Udruženja "Animal Control" odazvao se pozivu zaposlenih u Gudvilu i uklonio je zmiju.

Nejasno je kako se gmizavac našao među doniranim knjigama, jer "Virdžinija Gudvil" ne prihvata životinje kao donacije.

Kancelarija šerifa okruga Staford izvestila je o incidentu na svom Instagram nalogu, dajući svima do znanja da je sve rešeno bez problema, uz duhovitu napomenu:

"Zaplenjen osumnjičeni u Slizerinu", piše u naslovu kojim se pozivaju na jednu od četiri Hogvorts kuće u knjiškoj sagi o Hariju Poteru.

"Sa porastom temperatura, svi pokušavaju da pobede vrućinu, čak i lokalne divlje životinje", stoji u objavi. "Ovog gmizavca, dugačkog preko metra, juče je iz kutije doniranih knjiga "iskopao" službenik Gudvila u Ulici Dok Stoun 72, prenosi People.

Srećna okolnost ovog incidenta je to što je kapetan J. A. Bis iz Kontrole životinja, bio u blizini i reagovao najbrže što je mogao“, stoji u objavi o događaju koji je dobio najduhovitiji epilog.

"Koristeći svoju moć ubeđivanja i pomalo "palacanja jezikom", Bis je uspeo da bezbedno ukloni zmiju i pusti je nazad u divljinu".

Post je zaključen uz napomenu da "tokom incidenta nisu povređene zmije, zaposleni niti čuvari".

Ovo nije prvi put da je zmija pronađena u nekoj kutiji: zalutala zmija nađena je u isporuci sa Amazona koja je stigla na kućni prag jednog para, a u martu ove godine jedna žena je otkrila gmizavca dugog skoro dva metra kad je u spavaćoj sobi menjala posteljinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Parada zmija u Indiji: Ritual kojim teraju lošu karmu

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari