• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kakvo je ovo čudo: Vlasnici izabrali najneurednijeg psa iz azila, ljubimac neprepoznatljiv posle sređivanja

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šokantna transformacija psa koji je proglašen "najružnijim ikad viđenim"

  • 0
Pas Gizmo Foto: Printskrin/Reddit/mrscatmom98

Pas koji je prozvan "najružnijim ikada viđenim" gotovo je neprepoznatljiv nakon što su ga njegovi sadašnji vlasnici udomili i preobrazili. Gizmo je otkriven u azilu za životinje, a njegovi udomitelji odmah su se "zaljubili" u njegov neobičan raščupani izgled. Iako najnovije fotografije prikazuju čistog i urednog Gizma, njegovi vlasnici kažu kako nisu mogli da odole psu čija je glava bila nalik zgužvanom i raščupanom klupku, prenosi Mirror.

Gizmova vlasnica ispričala je kako se, uprkos užasavajućem izgledu, zaljubila u psa kad ga je prvi put videla: ona je na Redditu r/BeforeNAfterAdoption objavila Gizmovu fizičku transformaciju otkako ga je dovela kući, prisećajući se da njen muž u početku nije bio siguran da li će udomiti psa zbog njegove odbojne spoljašnjosti.

Ljubav na prvi pogled ipak je pobedila, a Gizmo je postao potpuno drugačiji pas otkako se pridružio njihovoj porodici. Udomitelji kažu da je Gizmu potrebno "samo malo ljubavi", pa su objavili njegovu sliku iz prošlosti i fotku trenutnog stanja.

Odgovarajući jednom korisniku Redita koji je napisao da "nikad nije video tako slatku i smešnu sliku" i da je Gizmo isprva izgledao "kao da je stavio šapu u utičnicu", vlasnici psa kažu da su u prihvatilištu Gizma morali da obriju zbog stanja njegovog krzna.

Gizmo after a little bit of love. byu/mrscatmom98 inBeforeNAfterAdoption

"Ubeđivala sam svog muža da se ispod sve te dlake nalazi pravi slatkiš, iako je smatrao da je to najružniji pas koga je ikad video, a inače nije bio raspoložen da uzme malog ljubimca.

"Znala sam da sam u pravu, sada ga moj muž mnogo voli", kaže Gizmova vlasnica koja misli da je njihov ljubimac mešanac pudle i mini šnaucera.

Pas Gizmo Foto: Reddit/r/BeforeNAfterAdoption/mrscatmom98

Komentari povodom objavljivanja priče o Gizmu konstantno se nižu: jedan korisnik je izjavio da je "Gizmo odlutao sa Hard avenije u Ulicu Izi" i pohvalio je udomitelje psa koji ga neodoljivo podseća na plišanu lutku iz čuvenog "Mapet šoua", dok su drugi korisnici Redita napisali da je transformacija Gizma neverovatna i da mu šalju podršku i zagrljaje".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Izgleda da je baš nervozan kada ovoliko trubi: Kada pas preuzme volan

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari