• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čovek otišao po večeru i slučajno ušao u pogrešan auto, a onda je ugledao stranca na zadnjem sedištu

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

VInsent Zepeda poželeo je da pojede picu i odvezao se po hranu automobilom, a kad je krenuo kući, u kolima ga je dočekao nepoznati gost

  • 0
Pas u automobilu Foto: Shutterstock/smrm1977

Jedan čovek otkrio je da je ušao u pogrešan automobil kada je na zadnjem sedištu ugledao stranca! Vinsent Zepeda je te večeri poželeo da pojede picu, pa je seo u automobil i otišao po hranu. Nakon što je preuzeo picu, Vinsent je ušao u kola i ustanovio da su ključevi u bravi, ali mu nije trebalo dugo da shvati da se nalazi u tuđem autu iste marke i modela kakav i sam poseduje, prenosi People.

"Ovo je moj auto, ali ne treba ostavljati ključeve u kolima", rekao je Zepeda na snimku, pokazujući svoje vozilo parkirano pored automobila u koji je slučajno ušao.

A tada je usledilo pravo iznenađenje.

"Ušao sam i uneo picu... i uplašio me je ovaj pas", rekao je Vinsent pokazujući psa koji je mirno sedeo na zadnjem sedištu. "Ovo nije moj pas, niti je ovo moj auto".

Na kraju snimka, vidi se kako Zepeda ulazi u svoj automobil i poručuje gledaocima:

"Ne ostavljajte ključeve u svom automobilu".

Nakon što je snimak postao viralan, Vinsent se susreo sa psom Flečerom i njegovom vlasnicom Sinti, u čiji je automobil slučajno ušao te večeri, a Flečerova vlasnica duhovito je primetila da je pas samo hteo da pojede malo Zepedine večere.

Video snimak o Vinsentovom susretu sa psom Flečerom pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pas pokušao da spreči krađu bicikla, a onda ga je lopov pomazio i lagano otišao sa svojim "trofejem"

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari