• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Verenik brutalno kaznio mačku svoje buduće supruge, ona otkazala venčanje vredno 30.000 funti

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojka (26) kaže da je njena sedmogodišnja veza imala nekoliko "crvenih zastavica", ali je ovo bila poslednja kap koja je prelila čašu

  • 0
Mačka na automobilu Foto: Shutterstock/Devonpaul

Jedna devojka otkazala je venčanje zbog nepromišljnenog poteza verenika koji je kaznio njenu mačku! Devojka (26) je ispričala kako su potezi njenog verenika doveli do toga da otkaže proslavu venčanja vrednog 30 hiljada funti – i nije se ni osvrnula!

Devojka je bila sa verenikom sedam godina i za to vreme je u njihovoj vezi "bilo nekoliko crvenih zastavica", ali je kažnjavanje mačke bilo poslednja kap koja je prelila čašu, prenosi Mirror.

Nesuđena mlada ispričala je kako je jednog jutra, dok je bila u kupovini, od verenika dobila poruku sledećeg sadržaja:

"Ostavio sam tvoju mačku!"

Devojka je pomislila da se mačka razbolela i da je verenik odveo veterinaru, ali nije dobila odgovor, pa je panično pozvala mladića koji je rekao da mu je mačka ogrebala auto i zbog toga ju je ostavio u parku, udaljenom desetak kilometara od njihovog doma.

Devojka je razgovarala sa građevinskim radnicima u okolini, ostavila svoj broj telefona ljudima koji žive u blizini parka, čak su i njeni prijatelji i porodica izašli da joj pomognu u potrazi za mačkom. Uradila je sve, ali Tom, budući verenik, nije mrdnuo prstom, pa je ona otkazala venčanje, spakovala se i ostavila momka zauvek.

Nakon što je ispričala svoju traumatičnu priču na Redditu, čitaoci su pobesneli u njeno ime, a mnogi su rekli da se radi o zlostavljanju životinje.

"Ono što je uradio je zločin", rekao je neko i dodao: "Čudovište" je možda jaka reč, ali on je nasilnik prema životinjama, verovatno je i ubica".

Drugi se složio rekavši da je odbacivanje mačke ravno ubistvu.

"Ako preživi sve mačke/sove/lisice/itd, umreće od gladi!”, zaključio je neko.

Ima i onih koji smatraju da je zvuči neverovatno da neko ostavi mačku tako daleko od doma, ali je ipak više onih koji potvrđuju da je ovo zločin i da mačka verovatno više nije među živima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mačka skrivena ispod haube prešla hiljade kliometara i to u vojnom vozilu: Ovo je maca 007

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari