• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svetska ekskluziva danas u Španiji i na Youtube kanalu Animal Watch: Rođen bezdlaki američki buli

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aneka Svenska, voditeljka popularnog kanala i vlasnica odgajivačnice Southern Breeze sa Floride, koja uzgaja jednu od najmističnijih rasa pasa, danas predstavlja novu rasu čiji tvorci žive u Španij

  • 0

Ljubitelji nesvakidašnjih rasa pasa, kao i onih koje nisu za svakog "običnog" vlasnika, danas imaju mogućnost da na YouTube kanalu Animal Watch upoznaju potpuno novi rasu pasa.

Kako je na svom Instagram proflu objavila Aneka Svenska @annekasvenskaofficial, voditeljka emisija posveénih odgajanju, vaspitavanju i predstavljanju specifičnih rasa pasa, i vlasnica odgajivačnice jedne od najintrigantnijih rasa - plavog ovčarskog psa, u saradnji sa @xxl_lock_kennel iy - odgajivačnicom iz Španije, danas će predstaviti novu rasu.

Vlasnici odgajivačnice @xxl_lock_kennel iy sa Pirinejskog poluostrva tvorci su nove rase, a njihovi psi deluju kao posetioci iz druge galaksije.

Na pitanje o tome koje su osobine ovih pasa, Aneka odgovara zainteresovanim ljubiteljima da otvore YouTube, pronađu kanal "Animal WatchW i pogledaju emisiju u kojoj će biti predstavljena nova rasa - američki buli bez dlake.

Da bi izašla u susret nestrpljivim gledaocima, Aneka je u video najavi pokazala štene ove rase koje je, kako kaže, bilo umorno i pospano, jer je imalo dug dan snimanja, priprema i druge marketinške obaveze.

Možemo samo da zamislimo kako izgleda kad ovakvo jedno štene nije premoreno...

U svakom slučaju, želimo dobrodošlicu i dug život novim psima na svetskoj kinološkoj sceni!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari