• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ogromna zmija prekinula venčanje u Arizoni: Hrabra žena uhvatila gmizavca za rep i iznela ga na sigurno

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zastrašujući snimak za samo 4 dana prikazivanja ima više od milion pregleda, u komentarima pljušte pohvale odvažnoj dami

  • 0
Zmija na venčanju Foto-Ilustracija: Shutterstock

Gost iznenađenja iznenadio je zvanice na jednom venčanju u Arizoni: žena po imenu Sandra Leos podelila je na TikTok-u, na nalogu @sandraleos22, snimak sa venčanja kome je prisustvovala. Jedna gošća, kasnije identifikovana kao Sandrina sestru, iznela je sa ceremonije veliku zmiju koja se ušunjala među svatove, prenosi People.

Na snimku se vidi žena u haljini boje bakra i bež kaubojskim čizmama kako drži dugačku smeđu zmiju za rep i nosi je ka šumskom području izvan mesta događaja. Nekoliko gostiju stoji u blizini mesta za ceremonije sa belim, ukrašenim stolicama i gledaju ženu kako obavlja opasan zadatak. Preko snimka koji je objavila Leos je napisala: "Venčanje u Arizoni".

Video koji je objavljen pre 4 dana postao je viralan, sakupivši 1, 2 miliona pregleda, više od 40.000 lajkova i preko 2.000 komentara, uključujući nekoliko korisnika TikTok-a koji su se našalili na račun posebne situacije.

Jedna osoba se našalila u komentarima, napisavši da je zmija delovala kao da je došla na piće. Drugi su u komentarima spekulisali o tome kojoj vrsti zmija pripada. Jedna osoba je primetila da bi zmija mogla da bude "gofer“, jer „izgleda kao zvečarka“, ali "nije otrovna" i "voli da bude u blizini ljudi". Drugi komentator smatra da je reč o "kralju zmija" koji nije otrovan. Kao odgovor na jedan komentar u kome je zatraženo da se vidi "snimak hvatanja zmije", Leos je objavila prateći video koji prikazuje njenu mlađu sestru kako sa zemlje podiže zmiju koja klizi stepenicama. Čini se da je ženi bilo potrebno nekoliko pokušaja da u potpunosti podigne gmizavca.

@sandraleos22 #weddingtiktok #snake #arizona #fypシ゚viral ♬ original sound - Sandra Leos

Nekoliko ljudi u komentarima je pohvalilo hrabrost ove dame, uključujući jednog komentatora koji je napisao:

"Bila je spremna sa svojim kaubojskim čizmama."

Drugi je primetio da je žena "samo kraljica koja povlači kraljevske poteze".

Zvanični sajt grada Skotsdejla u Arizoni posavetovao je sve ljude koji naiđu na zmiju u divljini - ili na svadbenim događajima - treba da izbegavaju da ih ubijaju ili hvataju i umesto toga pozovu neko od herpetoloških udruženja koje će uhvatiti i odneti zmiju na sigurno. Na zvaničnom sajtu je navedeno da je Arizona "dom" velikog broja zmija koje mogu da se izbegnu eliminisanjem glodara, postavljanjem kapija i drugim načinima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari