• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čudan predmet virio iz veveričijeg gnezda: Žena napravila slike i podelila objavu, ljudi oduševljeni

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mala zubata kradljivica iz dvorišta svojih domaćina pozajmila nešto i odvukla na drvo i to je slučajnoj prolaznici privuklo pažnju

  • 0
Veverica Foto-Ilustracija: Shutterstock

Da li divlje životinje vole da se igraju sa ljudskim igračkama? Nismo sigurni u to, ali postoje dokazi da se neke životinje povremeno posluže igračkama iz dvorišta svojih komšija ljudi, kao što je uradila ova veverica. Ali, to nije sve, jer je ova mala kradljivica odlučila da uzme predmet koji joj se svideo i odnese u svoj "brlog" na drvetu, a oštrom oku jedne prolaznice nije promakla čudna stvar koja je virila iz krošnje drveta, prenosi Thedodo.

Kejti Rogalski nedavno je šetala po komšiluku sa svojim psom i njen pogled privukla je neobična slika "nečega" što je virilo između granja drveća. "To" je nateralo Kejti da zastane i bolje osmotri predmet zaglavljen među granama drveća.

Među visokim granama ležalo je gnezdo neuobičajenog izgleda: ono je obično napravljeno od prirodnih materijala - lišća, grančica i trave, ali je "arhitekta lepršavog repa" odlučio da u eksterijer ugradi nesvakidašnji element.

Iz gnezda je virilo nešto što je izgledalo kao rep neke životinje, a pažljivijim osmatranjem, Kejti je otkrila da je reč o repu Barbikinog konja!

Veverica Foto: Facebook/Katie Rogalski

"Izgleda da je veverica "pozajmila" Barbikinog konja koga je dete iz susedstva zaboravilo igrajući se u vrtu", napisala je u objavi na fejsbuku i dodala da je uočila samo zadnju stranu plastične igračke, pretpostavljajući da je drugi kraj bio duboko u unutrašnjosti gnezda.

Nejasno je zašto je veverica odabrala baš konja igračku da ojača svoje gnezdo, ali Rogalski smatra da je za to "kriva" njegova griva koja je delovala primamljivo za toplotnu izolaciju.

Šta god da je bilo, Kejti se dobro zabavila i otkrila još jednu kreativnu stranu malih životinja iz svog komšiluka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari