• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Video koji će vam pokidati sve živce: Da li je moguće da roditelji guščića ovako uče decu da lete

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko ima slabo srce i tanke nerve neka preskoči gledanje ovog snimka

  • 0
Guske na krovu Foto: Printskrin/TikTok/@tiffanytodd29

Svi znamo da ptice roditelji uče svoje mladunce da lete, ali je ponekad to teško gledati, kao što se desilo u slučaju jedne žene koja je, pukim slučajem, snimila jedan čas iz "škole" letenja koja joj je digla kosu na glavi. Par odraslih gusaka koji uče svoje guščiće da lete guske da lete.

Snimak je postavila @tiffanytodd29 koja je pratila čas "letenja" sa prozora svoje kuće preko puta zgrade na čijem se vrhu odvijala prava drama, prenosi Pethelpful.

"Roditelji guske pokušavaju da nateraju svoju decu da skoče sa ove trospratnice", objasnila je Tifani iza kamere. Ona kaže da se svake godine dešava isto: odrasle guske skaču sa krova zgrade, a onda pozivaju svoje bebe da ih slede, ali to ne funkcioniše uvek.

@tiffanytodd29 Goslings flight school part 3 #findingjoy #springchicago2024 #geese #goslings #chicagogeese #chicago #chicagospring ♬ Wes Anderson-esque Cute Acoustic - Kenji Ueda

Iako je ovo strmoglavljivanje sasvim normalno za guske, nije nimalo dobro za živce gledalaca ovog video zapisa koji su bili užasno zabrinuti zbog cele stvari.

"Znam da je to neophodno, ali sam pod stresom zbog njih!", napisala je jedna osoba.

Ostali komentari su pomalo suvišni u ovoj igri živaca...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari