• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojka udomila mačku i našla nešto čudno u njenom uhu: "Dokaz" snimljen i objavljen, komentari pljušte

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

TikTokerka @darkcircels podelila je video zapis krajem marta i otkrila pratiocima "tajnu" uha njene osmogodišnje mačke

  • 0
Mačije uši Foto: Shutterstock/YULIYA Shustik

Vlasnica mačke nedavno je objavila da je u uhu svog četvoronožnog prijatelja pronašla nešto neobično, a ovo iznenađenje navelo je mnoge koji su pogledali video snimak sa "dokazom" da se zapitaju o čemu je zapravo reč i podele svoja mišljenja.

TikTokerka @darkcircels je podelila video krajem marta i otkrila pratiocima "tajnu" uha njene udomljene mačke. Video zapis je brzo postao viralan: trenutno ima više od 6 miliona pregleda, bezmalo pola miliona lajkova i hiljade komentara.

Vlasnica tek udomljene mačke, kako piše uz videu, a prenosi Thesun, igrala se sa svojim kućnim ljubimcem pre nego što je otkrila njegovu tajnu iz prošlosti. Mačka narandžaste boje delovala je mirno i srećno dok je trljala glavu o glavu svoje vlasnice. Ova osmogodišnjakinja očigledno ima istoriju o kojoj vlasnica nije mogla ništa da zna.

U pauzi između maženja, TikTokerka je zumirala kameru na unutrašnju stranu mačkinog uha i imala je šta i da vidi: u uhu je bila tetovaža koja je ličila na reč, a pažljivim pregledom vlasnica je pročitala reč "šapa".

"Upravo sam udomila ovu 8-godišnju mačku i našla tetovažu u njenom uhu", piše vlasnica tajanstvene mace koja je odlučila da se sa pratiocima posavetuje u vezi sa ovim čudnim otkrićem.

@darkcircels Help what the hell is this? #cat #car ♬ Wii party menu - Lulu🫧!!

Video zapis je privukao mnoge ljude koji su komentarisali značenje tetovaže, a neki su se našalili da mačka možda ostavlja težak život za sobom.

"On je u 'mjaufiji'", bio je duhovit jedan gledalac.

"Mačka je svojevremeno bila gangster", prokomentarisao je drugi.

"On je u bandi šapa", javio se treći da prokomentariše tetovažu.

Nekoliko drugih TikTokera je procenilo šta bi zaista mogao biti razlog tetovaže.

"To je sasvim normalno", rekao je jedan. "Većina mačaka koje su mikročipovane i sterilisane imaju tetovažu na uhu ili stomaku".

"Sve moje mačke imale su tetovaže u ušima", dodao je drugi.

"To je normalna stvar u Danskoj: ljubimci su čipovani ili imaju tetovažu", napisao je treći komentator.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari