• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vlasnica psa otišla kod stomatologa sa ljubimcem: Pogodite ko se kod čika-Zube najbolje proveo

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rutinska poseta zubaru može da bude neprijatna ako ste prinuđeni da poremetite rutinu vašeg psa, ali se čivavica Dželi provela kao nikad u životu

  • 0
Čivava kod zubara Fot: Shutterstock/VH-studio

Vlasnicima pasa život je veoma zabavan, ali se svakodnevica bilo koje osobe, pa i one koja čuva kućnog ljubimca, sastoji od mnoštva obaveza od kojih neke, u kombinaciji sa životinjom, mogu postati veliki izazovi. Ne samo što vlasnik mora ljubimcu da obezbedi sve što mu je potrebno u toku dana koji provodi sam, već mora da misli i na svoj život. Čak i ako se veći deo vlasnikovog života vrti oko psa, neki "solo" izlasci jednostavno su neizbežni, kao što je odlazak kod zubara.

Rutinska poseta stomatologu može postati veoma neprijatna ukoliko prekidate svakodnevnu rutinu vašeg psa, ali pokušaj da uskladite svoje sastanke i konstantnu brigu o ljubimcu zvuči potpuno nemoguće, kao što je mislila i Njujorčanka Džeki, vlasnica psa... sve dok nije poslala poruku svom stomatologu, prenosi Pethelpful.

Na njeno veliko iznenađenje, stomatolog i osoblje u ordinaciji predložili su joj da na kliniku dovede psa po imenu Dželi. I, bilo je divno, kao što možete zamisliti, ali i videti u TikTok snimku koji objavljujemo.

Ne može se sa sigurnošću reći ko je kome bio zahvalniji: Džeki je uspela da stigne na svoj termin zahvaljujući ljubaznom osoblju stomatološke klinike, a Dželi je dobila pregršt ljubavi i maženja, a svi u ordinaciji su se prosto zalepili za nju!

@jackieandjelly People are good, you know? 🐾 i love my dentist 🦷 #puppytiktok #puppylove #puppycheck ♬ original sound - will paquin

Ovaj predivni video, postavljen na nalogu @jackieandjelly, ima više od 1,5 miliona pregleda i svi koji su ga videli su oduševljeni divnim odnosom osoblja klinike prema psu.

"Znate da je recepcionerka rekla: "Možemo li, molim vas, dozvoliti ovoj pacijentkinji da uvede svog psa?", komentarisao je jedan gledalac.

Međutim, kako se vidi iz video zapisa, čak je i zubar izdvojio vreme za maženje sa čivavom Dželi! Ne bi bilo iznenađujuće da su drugi pacijenti ustajali usred termina kako bi krišom zavirili u ordinaciju u kojoj je Dželi čekala Džeki.

Psi u stomatološkim ordinacijama mogu da budu dobra praksa iz mnogih razloga: ne samo da su svi srećni zbog prisustva psa usred radnog dana, već to može povećati produktivnost i dobrobit na radnom mestu, uz gotovo stoprocentno opuštanje pacijenta vlasnika psa. Osim toga, psi za emocionalnu podršku bukvalno su stvoreni za ovaj posao!

Jedan TikTokovac napisao je u kometarima da je njegov stomatolog imao dva džinovska rodezijska ridžbeka koji su sedeli u ordinaciji i po ceo dan se družili sa nervoznim pacijentima. Odlično su radili posao!

"Kao neko sa prilično ozbiljnom stomatološkom anksioznošću, gotovo mogu da garantujem da bi i meni pomoglo!", kaže jedan komentator.

U ovakvim situacijama i na ovakvim mestima ipak sve mora da bude po pravilima, jer bi se neki pacijenti zabrinuli zbog bezbednosti i higijene ako bi se susreli sa životinjom u medicinskom ili stomatološkom okruženju.

Ali, ako je pas mali, dobro obučen i drži se podalje od sterilne stomatološke opreme, on svakako može biti divan i opuštajući dodatak u svakoj klinici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari