• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ruster, star i bolestan pas iz azila udomljen 28 dana pred smrt: Celog života čekao je četiri nedelje ljubavi

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sto miliona pregleda možda je malo za ovako dirljiv snimak slepog četvoronožnog veterana koji je dočekao da ima svoj krevet, igračke i pažnju plemenite vlasnice

  • 2
Pas Ruster Foto: Printskrin/TikTok/@ksam325

Skoro sto miliona ljubitelja pasa plače zbog video zapisa koji je na TikToku objavila korisnica pod imenom @ksam325. Snimak prikazuje sekvence poslednjeg meseca života starog i slepog psa po imenu Ruster (petao).

Ruster je bio jedan od najstarijih pasa u prihvatilištu, a udomila ga je žena koja je htela da ovom ostarelom kucovu pruži sreću i dom u poslednjim danima njegovog života.

Video u kome Ruster spava u krevetu koji nikad nije imao, igra se sa svojim igračkama i uživa u vožnji beleži bezmalo sto miliona pregleda.

Dama koja je postavila ovaj dirljivi snimak kaže da je volela Rustera više nego iko ikada, iako je pas bio gotovo slep, nije imao mnogo zuba i bio je veoma bolestan, prenosi Index.hr.

Posle 28 divnih dana koje je proveo u novom domu, Rusterovo zdravlje se pogoršalo: stomak mu je oticao, imao je bolove i odveden je veterinaru, odakle se nije vratio.

@ksam325
 
♬ original sound - jessie (taylor's version)

"Ovaj video naterao me je da naglas zaplačem", komentariše jedan TikTokovac.

"Pospan sam i mislim da je vreme da odem. Nadam se da će moja vlasnica biti dobro. Čujem je kako plače i moli nekoga ko se zove Bog da me ne odvede. Došlo je vreme da se pozdravimo. Znam da je moja vlasnica tužna, ali voleo bih da zna da je ovo bilo najboljih 28 dana u mom životu", piše na snimku.

Mnogi korisnici društvenih mreža odali su priznanje ženi koja je starom i bolesnom psu priuštila tako lep život.

"Čitavog života Ruster je čekao tih 28 dana ljubavi. Dala si mu mir i ljubav", komentarisali su ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari