• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ludilo sa autoputa na Floridi: Pogledajte kako dečak neustrašivo omotava lepljivu traku oko čeljusti aligatora

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ono što je još neverovatnije u ovoj priči je činjenica da na licu mesta stoji policajac i posmatra kako se događaj odvija

  • 0
Aligator Foto. Shutterstock/Photoongraphy

Priča o neustrašivom detetu koje se uhvatilo u koštac sa aligatorom stigla je do kanala ABC7: on je podelio video snimak dečaka koji pomaže u borbi sa opasnim gmizavcem, pronađenim na autoputu u Floridi. Snimak je podeljen i na Fejsbuku, u ponedeljak, 8. aprila i prikazuje čoveka koji sedi na leđima velikog aligatora i rukama drži njegova usta zatvorenim. Dečak stoji ispred aligatora i omotava lepljivu traku oko njegovih strašnih čeljusti. Ono što je još neverovatnije u ovoj priči je činjenica da policajac stoji i posmatra kako se sve ovo odvija!

Dopustiti detetu da bude deo ovakve opasne avanture ne izgleda baš bezbedno, smatra komentator ABC7 koji je sve protumačio na svoj način:

"Ako bih morao da pretpostavim šta se dešava, moguće je da je čovek koji je sedeo na leđima aligatora bio dečakov otac ili rođak, ali nije bilo dodatnih informacija o tome ko su učesnici događaja. Malo sam istraživao i saznao da dečak i muškarac navodno potiču iz porodice lovca na aligatore i ova situacija im je bila sasvim normalna i bliska.

Komentator ABC7 @Kris Džejms je istakao i da je sve izgledalo "veoma kul, jer je klinac znao šta radi! Najverovatnije je odrastao sa aligatorima na Floridi. Ovom detetu treba odati priznanje! Izvanredno je obavio posao!"

Aligator je na kraju savladan i ubačen u zadnji deo vozila čoveka koji nije rekao šta će uraditi sa predatorom.

Ova priča nastala je samo nekoliko dana nakon što je ogroman aligator u Južnoj Karolini prelazio preko prometne ulice pune turista, zaustavljajući sve koji su se našli na putu.

Aligatori su za većinu ljudi strašne životinje i to sa dobrim razlogom. To su vrhunski grabljivci koji se uglavnom hrane ribom, kornjačama, zmijama i malim sisarima. Međutim, gladni aligator će pojesti sve što može da uhvati, uključujući lešinu, naše kućne ljubimce i, u retkim slučajevima, ljude.

Aligator je jedan od najstarijih životinja koja živi na našoj planeti, gde su se pojavili pre oko 84 miliona godina, a njihovi preci su evoluirali pre više od 200 miliona godina. Jedini stariji reptili od aligatora su kornjače, piše Pethelpful.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari