• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ja ću te čuvati dok budem imao snage": Pas bdi kraj kovčega svoje vlasnice, iako više nije u stanju da sedi

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Iako tetka Džordžija spava, ona će i dalje paziti na tebe", ova poruka objavljena je uz video koji može da vam pocepa srce na komade

  • 0
Pas na sahrani vlasnice Foto: TikTok/Printskrin/@mwellll

Ko nije imao psa kao kućnog ljubimca, o njegovoj reakciji na smrt voljenog člana porodice može samo da sluša ili da pogleda neki od bezbroj snimaka koji svedoče o tuzi životinje za umrlim voljenim ljudskim bićem.

Tako je i u slučaju video zapisa koji je pre četiri dana objavljen na TikToku, na nalogu@mwellll koji je za te dane emitovanja imao više od 27 miliona pregleda i skoro 6 miliona lajkova.

Pas na snimku po imenu Aspin zna da nema osobe koja ga je volela i hranila.

On zna i da treba da bude kraj nje, u ovom slučaju tetke Džordžije, koja ga više nikada neće pomaziti i poigrati se s njim.

U znak poštovanja prema preminuloj vlasnici, pas sedi na stolici pored kovčega počivše i bori se sa umorom koji ga savladava, ali uspeva da se održi na nogama.

@mwellllKahit antok na antok na si Georgia tita babantayan ka pa din nya.🥺❤️♬ Scott Street (Slowed Down) - Phoebe Bridgers

Komentari se nižu, u znak poštovanja ovom odanom, neumornom psu.

"Aspin je najodaniji pas, kaže jedan korisnik ove društvene mreže.

"Ne zaslužujemo pse", zaključuje drugi gledalac ovog tužnog videa.

"Još samo kad bi mogao da priča...", tuguje treći TikToker.

"Ako budem imao priliku da nabavim psa, izabraću Aspin, iako bih voleo da imam haskija i druge rase. I dalje bih želeo da Aspin bude moj prvi kućni ljubimac", tvrdi jedan ljubitelj životinja.

I zaista: šta bi ovaj tužni pas kazao kad bi umeo da govori?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari