• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlasnica na nozi svog mačka otkrila neobičnu šaru: "To je njegov lik, njegovi brkovi, sve je tu!"

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Liza Dejvis iz Južnog Velsa tvrdi da njen ljubimac Zigi oduvek ima ovu fleku na koju nije obraćala pažnju dok nije počela da se povećava

  • 1
Freddie Mercury, mačije šape Foto: Profimedia/Uppa entertainment, Shutterstock

Liza Dejvis iz Pontiprida u Južnom Velsu je vlasnica crno belog mačka Zigija i malo je reći da je bila zaprepašćena kad je na nozi svog kućnog ljubimca otkrila nešto nesvakidašnje. Naime, na jednoj od prednjih Zigijevih nogu Liza je otkrila neobičnu mrlju, a kad ju je pažljivije pogledala, shvatila je da je neobična kombinacija boja njegove dlake formirala lik koji neodoljivo podseća na Fredija Mejkjurija, preminulog frontmena čuvene britanske grupe "Kvin", prenosi Thesun.

Sličnost fleke sa čuvenim pevačem je, kako tvrdi Liza, nepogrešiva, a na ovom "belegu" prečnika oko 5cm, vide se čak i Fredijevi brkovi!

Četrdesetdvogodišnja finansijska službenica Liza Dejvis obožavalac je grupe "Kvin" i Fredija Mejkjurija. Ona kaže da je Zigi oduvek imao na nozi ovu šaru, ali nije obraćala pažnju na nju do pre nekoliko meseci, kad je počela da se širi.

Mrlja na Zigijevoj nozi nikad nije ličila ni na šta poznato, ali kad je mačak jednom prilikom skočio na prozorsku dasku, Liza je shvatila da se šara proširila i poprimila obrise poznatog lika.

"Na Zigijevoj nozi se nalazi nečije lice", shvatila je Liza i videla da "lik" neodoljivo podseća na Fredija Mejkjurija.

"Moje kćerke Freja (16) i Mejzi (11) pokazale su fotografiju fleke na Zigijevoj nozi svojim prijateljima koji su potvrdili da vide lik pevača grupe "Kvin".

Dejvisova tvrdi da je Zigijevo ponašanje slično ponašanju rok zvezde:

"On se šepuri kod kuće, mi definitivno živimo s njim, a ne obrnuto".

Lisa je objavila fotografiju mačke na društvenim mrežama: mnogi prijatelji složili su se sa njenom konstatacijom, ali ima i onih koji misle drugačije.

"Neki ljudi na Zigijevoj nozi vide Hitlera i Staljina, ali ja uvek vidim Fredija Merkjurija", zaključuje Liza Dejvis.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari