• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Devojka se vratila s posla i na vratu svoje mačke pronašla čudnu stvar zbog koje je doživela šok

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na Dan zaljubljenih dešavaju se lepe stvari, ali Sejdž Horn nije mogla da pretpostavi da će joj se dogoditi nešto o čemu je dotad samo čitala

  • 0

Da li životinje mogu da nas iznenade? Da, i to nebrojeno puta i u mnogim situacijama, ali ono što je doživela jedna vlasnica koja obožava svoje mačke nije mogla da zamisli ni u snu.

Kada se Sejdž Horn upoznala sa Džejkobom Maternom, on je brzo shvatio da devojka mnogo voli svoje kućne ljubimce i vrlo brzo je pokazao da misli isto.

“On zna da mnogo volim svoje mačke i da one zauzimaju posebno mesto u mom životu“, rekla je Horn za Thedodo. Ona je imala mačku Foneks, a Pajper su udomili malo posle godinu dana useljenja u zajednički dom.

Život dvoje mladih tekao je kako se samo može poželeti, a onda je osvanuo poseban dan.

Bio je Dan zaljubljenih i Sejdž je stigla kući, očekujući da će je na vratima, kao i uvek, sačekati obe mačke. Ali, dočekala ju je samo Foneks, pa je zabrinuta Sejdž krenula da potraži Pajper.

“Pozdravila sam se sa svojim dečkom koji me je dočekao sa cvećem i čokoladama i upitala gde je Pajper", priseća se Sejdž i dodaje da je Džejkob odgovorio da je mačka najverovatnije ostala u njihovoj spavaćoj sobi.

Sejdž i Džejkob su zajedno otišli u spavaću sobu i na vratima zatekli Pajper koja ih je čekala.

Devojka je odmah primetila da ogrlica na mački drugačija. Pre nego što je uspela da to proveri, Pajper je otrčala u kuhinju po večeru, ali ju je Sejdž sustigla i pažljivije pogledala ogrlicu.

“Na ogrlici je bio privezak sa srcem na kome je pisalo: "Hoćeš li da se udaš za mene?", priseća se devojka. “Okrenula sam se i videla dečka koji se osmehivao, dok je klečao na kolenu i u ruci držao kutijicu sa prstenom.

"Želim da provedem ostatak života sa tobom i mačkama", rekao je iskreno Džejkob.

Devojka je bila potpuno šokirana i zatečena, ali čim se osvestila, pristala je da se uda za čoveka u čijem srcu je očigledno bilo mnogo mesta za njene mačke.

Džejkobov predlog je bio savršen, pogotovo što je Pajper odigrala glavnu ulogu.

Sejdž zna da će provesti ostatak života sa Džejkobom kome će njene kućne ljubimice biti podjednako važne kao i njoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari