• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mislila sam da sam kupila ši cua, ali se ovaj pas polako pretvara u zver", tvrdi nasamarena vlasnica

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jasno je da je žena dobila štene koje postaje sve čudnije, a jedan od komentatora videa smatra da će uskoro imati posla sa pravim gargojlom

  • 0
Štene zver Foto: Tiktok/@justahappyboy

Jedna žena je ostala u šoku nakon što je otkrila da njeno ljupko ši cu štene nije ono što je mislila da jeste. Na popularnom TikToku, na nalogu @justahappyboy, ona je postavila snimak malog "čudovišta" koga je platila 200 funti (250 dolara).

Od "uglednog" uzgajivača žena je kupila "psa iz snova", ali štene od početka nije bilo ni nalik ši cuu: njegovom licu nedostajale su "kovrdže" i imao je prošireni nos.

Srećna vlasnica nije razmišljala o tome kada je psa dovela kući, pretpostavljaući da će mu krzno porasti, a nos će se sasvim promeniti.

Međutim, kako je vreme prolazilo, postalo je jasno da nešto nije u redu, prenosi Thesun.

Žena je na mreži podelila snimak svog šteneta: iako je bio sasvim mali, jasno se videlo da je mešanac. Sledeći snimak pokazao je psa koji ne samo da ne liči na ši cua, već je razvio podgriz i ima glatku i kratku dlaku.

Štene zver Foto: Ttiktok/@justahappyboy

Njen TikTok nalog je pun slika i snimaka ljupkog psa koji trči unaokolo, pravi haos ili traži da ga maze.

Snimak postavljen na ovom nalogu postao je viralan sa više od 7 miliona pregleda i 350 hiljada lajkova.

@justahappyboy ur sign to buy a craigslist dog #justahappyboy #mixeddog #mixedbreed #pitbull #pitbullmix #shihtzu #dogsoftiktok #cutedogs #dog ♬ Boozoos Waffle Fries - Kyle DeNigris

Ljudi su brzo počeli da ispisuju komentare, a neki su čak napisali da vide "zver". Drugi su komentarisali da je to "viš cu“, šaleći se da je to zaista neobičan pas, baš kao i mnogi artikli koje prodaje kineska kompanija Vish.

Mnogi gledaoci i korisnici TikToka smatraju da je štene simpatično i jedinstveno i da vredi svaku paru.

"Dobila si gargojla", napisao je jedan užasnuti korisnik TikToka.

Brzo se ispostavilo da je žena umesto ši cua dobila mešanca ši cua i pit bula! Štene na snimku sedi u uglu sobe i gledaocima poklanja najlepši osmeh koji može da napravi.

Bez obzira na sve, njegova vlasnica ga voli i uživa u svakom danu koji provede s njim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari