• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li ste ikad videli strpljivijeg i pažljivijeg veterinara: Ovaj video pregledan je 65 miliona puta

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tomas Hamilton jedan je od omiljenih veterinarskih stručnjaka koji veoma dobro zna kako da pristupi bolesnom i uplašenom psu

  • 0

Koliko puta vam se desilo da se razbolite i morate da odete kod lekara, ali se tamo provedete kao "bosi po trnju"? Nažalost, medicinski radnici sve brže, nepouzdanije i nedovoljno "ljudski" pristupaju pacijentima, što samo potvrđuje da su se i ova zanimanja na loš način uklopila u haos koji je donelo novo doba. Kad je reč o veterinarskim stručnjacima, tu i tamo ima manje savesnih, ali su oni kojima treba skinuti kapu ipak u većini.

Tomas Hamilton jedan je od omiljenih i veoma cenjenih veterinarskih stručnjaka koji veoma dobro zna kako treba da pristupi bolesnom ljubimcu.

Za njega ne postoji nešto što neće isprobati kako bi se približio uplašenom pacijentu, poput psa koji je glavni junak video zapisa postavljenog na TikTok nalogu @drtom83.

"Strpljenja sa pacijentom!", njegov je moto i zapis koji predstavlja uvod u video koji je pogledalo više od 65 miliona korisnika TikToka.

Snimak pokazuje jednu situaciju iz ordinacije ovog veterinara: preplašen pas sedi u ćošku kancelarije, a Hamilton blagim tonom i strpljivim pristupom pokušava da odagna strah kod četvoronožnog pacijenta. Veterinar "smekšava" psa tako što mu pruža ruke, nekoliko puta legne pored njega, daje mu poslastice i na kraju ga ljubi u glavu.

@drtom83 Patience with the patient! #drtom #veterinarian #vetlife #viral #fyp #foryou #animaldoctor #fypシ #vibes #veterinariansoftiktok #love #dog #dogsofttiktok #compassion ♬ Sad, emotional music(900741) - 平松誠

"Zašto svi veterinari ne mogu da budu kao ovaj čovek?", pita se jedan korisnik TikToka.

Nepoverljiviji gledaoci videa pitali su Hamiltona koliko često doživi ujed psa kad mu pristupi na ovaj način.

Pojedini vlasnici negodovali su zbog straha ovog psa koji je očigledno bio zlostavljan, ali čestitaju veterinaru na strpljenju i profesionalnosti.

Neki gledaoci izjavili su kako žele da njihovi doktori budu baš takvi - strpljivi, humani i profesionalni.

Ovaj video, iako traje tri minuta, zaslužuje aplauz za svaku sekundu emitovanja: zasad ima skoro 10 miliona lajkova, 88.000 komentara i "šerovan" je 260 hiljada puta.

Svaka čast!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari