• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zlatni vikend u Goldenu: Stotine zlatnih retrivera tradicionalno proslavilo svoj praznik u Koloradu

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ni sneg ni hladnoća nisu mogli da pokvare godišnju manifestaciju posvećenu jednoj od najomiljenijih rasa pasa

  • 0
Zlatni retriveri Zlatni retriveri Foto: Shutterstock/Otsphoto

Ni sneg ni hladnoća nisu sprečili stotine zlatnih retrivera da se okupe u Goldenu, gradu-domaćinu u državi Kolorado, koji tradicionalno organizuje godišnje susrete pasa i njihovih vlasnika. Stotine zlatnih retrivera i njihovih vlasnika minulog vikenda okupilo se u centru Goldena, bez obzira na snežne padavine, kako bi se ponovo sreli na godišnjoj gradskoj manifestaciji "Zlatni u Goldenu" (Golden in Golden), prenosi People.

Ovo okupljanje, koje se održava na nacionalni Dan zlatnog retrivera, popularno je godinama, ali građani Kolorada (i svi ostali koji dolaze da proslave), kažu da nikada nisu imali tako loše vreme.

Ipak, vlasnici retrivera nisu bili razočarani.

"Ovo je naš najbolji dan, pa vremenske prilike nisu bitne, toliko je dobra atmosfera. Osećam da će mi srce eksplodirati. Psi su baš slatki", rekla je učesnica Kejti Ford iz Ajove, koja je u Golden dovela svog šestogodišnjeg zlatnog retrivera Rila.

Megan Pinson iz "Visit Goldena" nije iznenađena činjenicom da loše vreme nije sprečilo održavanje događaja "Goldens in Golden".

"Zlatni retriveri su izdržljiva rasa, a isti takvi su i ljudi iz Kolorada", izjavila je Pinson.

Svi psi dobili su poklon-šolje i posebne poslastice u znak pažnje, jer su, bez obzira na vremenske neprilike, došli na godišnju proslavu zlatnih retrivera u Goldenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari