• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ono što se krije u ovoj crvenoj kesi bio je preveliki izazov za jednu vevericu: Video koji obara s nogu!

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jedna veverica, koja živi u Vebsteru u državi Njujork, konačno je “naletela” na nešto vredno krađe, iako joj na pamet nije palo da je predmet njene pažnje zapravo bio poklon za blizance koji su proslavljali rođendan

  • 0

Kejsi Bard, otac 10-godišnjih blizanaca, jedva je čekao da proslavi rođendan svojih blizanaca prošle nedelje. Kad je stigao kući, sa poklonima u ruci, ponosni tata je na ulaznim vratima doma primetio neočekivani poklon: crvenu torbu sa jestivim "aranžmanima".

Bard je znao da njegova deca obožavaju slatkiše koje je poslao porodični prijatelj, ali kad je zavirio u kesu, shvatio je da nešto nije u redu.

"Pogledao sam unutra da bih video šta je poslato, ali se izgleda neko već poslužio kolačima. Nedostaje jedan", rekao je Bard u TikTok-u, prenosi Thedodo.

U torbi je bila plastična kutija u kojoj je trebalo da budu četiri kolača sa konfetama, ali je poklopac kutije bio sklonjen u stranu, a jedan kapkejk je nedostajao.

Bard nije mogao da poveruje da je neko čeprkao po poklonu i pogledao je unaokolo u potrazi za tragovima koji bi odveli do krivca. Odmah je posumnjao ko bi mogao da bude lopov, jer je video otiske malih stopala na snegu koji je prekrivao njegovo dvorište. Sićušni tragovi su vodili do velikog drveta koje se nalazi samo nekoliko koraka dalje, a onda su nestali! Bard je podigao pogled i osmotrio grane iznad glave i našao se oči u oči sa debeljuškastom vevericom koja je držala kolač.

"Ovo mora da je neka šala", rekao je Bard na TikTok-u. " U našem dvorištu živi veverica koja sedi na drvetu i jede kolač".

@noholdsbard♬ Funny - Gold-Tiger

Dok se Bard iščuđavao, veverica je srećno grickala ukusan plen. Mnogo puta lutala je ulicama Vebstera u državi Njujork, ali nikada ranije nije naišla na tako ukusan obrok.

Koliko god bio iznenađen, Bard nije mogao da se ne nasmeje, a njegova deca bila su presrećna što su svoju rođendansku poslasticu podelila sa vevericom-komšinicom.

Porodica Bard je proslavila rođendan koji je bio ispunjen igrama, poklonima i grickanjem preostalih kolačića. Nekoliko dana kasnije, nakon što je Bardov TikTok snimak postao viralan, kompanija "Edible Arrangements" poslala je još jedan paket kolačića u dom Bardovih.

Iako su bili oduševljeni prvom kutijom kapkejkova, Bardovi su razmišljali da drugi paket poklone nekom posebnom.

"Da li bi ovo trebalo da ostavimo ovde u znak zahvalnosti što ste nas nasmejali, umesto da ih jedemo? Možda bi trebalo da ih ostavimo i postavimo kameru", izjavila je porodica.

Veverica se nikada nije vratila po drugu kutiju kolača, ali i dalje uživa u obrocima na travnjaku ispred kuće Bardovih. Pogled sa njihovog drveta daje joj dovoljno privatnosti i tu može mirno da jede, ali i da motri na dom, u slučaju da se pojavi još jedna slatka dostava.

"Gospodin Veverica je živ i zdrav i uživa",  kaže Bard i dodaje da ovaj mali krzneni lopov budno motri na sva dešavanja u njihovom dvorištu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari