• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta je ovo na snimku: Snimatelj nije mogao da poveruje ko mu je zakopao skrivenu kameru

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džon Bič je ljubitelj prirode i njenih stanovnika koji godinama postavlja skrivene kamere kako bi "uhvatio" divlje životinje u njihovom prirodnom prebivalištu, ali se nije nadao da će mu neko "napasti" opremu

  • 0

Džon Bič je ljubitelj prirode i njenih stanovnika koji godinama postavlja skrivene kamere kako bi "uhvatio" divlje životinje u njihovom prirodnom prebivalištu. Tako je Bič uspeo da snimi kune, vidre, kojote i mnoge druge životinje koje su lutale ispred njegovog objektiva. Međutim, jedan od njegovih poslednjih snimaka je prekinut, jer mu je neko - zakopao kameru!

"Ovako izgleda kad postavite kameru da biste se približili nekome ko je "u akciji", ali završite u građevinskoj zoni!", napisao je Bič o ovom doživljaju u objavi na svom Fejsbuk profilu, prenosi Dodo.

"Nijedna kamera nije oštećena tokom snimanja ovog videa - samo su bile malo zakopane", kaže Bič koji se nije nimalo iznenadio zbog ovakvog razvoja događaja. Bič je postavio kameru na obalu, nadajući se da će snimiti grupu dabrova koji su radili u vodi, ali nije znao da im se previše približio.

Na snimku koji je uhvatila kamera, vidi se kako dabrovi pažljivo dodaju rečni nanos i štapove na gomilu, donoseći materijal u svojim šapama.

Ovo nije prvi put da je Bič video dabra na snimcima svoje kamere: prošlog novembra, on je snimio dabra kako žvaće štap u lokalnom potoku.

Iako je njegov snimak na kraju "pocrneo", Biču to nije zasmetalo. U stvari, bio je oduševljen mogućnošću da uhvati dabrove kako se bave svojim poslom i odlično ga obavljaju

"Bilo mi je zabavno", izjavio je Bič i dodao da dabrovi nisu ni u čemu pogrešili, već on, jer im se jednostavno našao na putu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari