• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

“Zovu me “luda kučkarka”, ali ne marim za to", kaže vlasnica najangažovanije četvoronožne manekenke

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Čivava Vilou ima glamuroznu garderobu, "besne" modne detalje, omiljeni parfem, regenerator za omekšavanje dlake i vozi auto, ali kad se kamere isključe, najviše joj prija kupanje u lavabou i igranje u prašini

  • 0

Leona Goler iz Mejdstona opsednuta je svojim čivavama: ona ima mužjake Romea i Redžija koji su "bivši manekeni", a ovoj influenserskoj porodici nedavno se pridružila i mala Vilou na koju vlasnica troši velike svote novca: samo za garderober svoje "srećice" Leona je potrošila 10.000 funti.

Goler je osmislila poseban režim nege za Vilou, u koji spada korišćenje parfema i firmiranog regeneratora. Čivavica nosi luksuznu odeću čija se cena kreće od 120 do 3.200 funti, prenosi Thesun. Njena 56-godišnja vlasnica dovela je Vilou u dom u julu 2022. kada su se njene čivave Redži i Romeo “povukle” iz sveta modelinga. Leona kaže da je Vilou angažovana kao maneken i uživa u tome, ali tvrdi da je ne bi angažovala kao manekenku da je pokazala bilo kakav otpor prema tome.

“Komšije me zovu “luda kučkarka”, ali me nije briga šta misle", kaže Leona i dodaje:

Vilou je profesionalni model i mnogo zarađuje reklamirajući brendiranu odeću. Sav novac koji zaradi ide u dobrotvorne svrhe za životinje kao što su Battersea Dogs, Cats Home and Cats Protection.“

Leonine starije čivave Romeo i Redži bili su manekeni dok su bili u “najboljim godinama”. Oni su jeli najbolju hranu za ljubimce na koje je njihova vlasnica mesečno trošila oko 80 funti. Leona ih oblači u firmirane “krpice” od 300 funti, uključujući džempere od kašmira i svilene jakne prekrivene Svarovski kristalima. Sada je i Vilou “uskočila” u ovu kombinaciju kako bi nastavila tradiciju koju “apsolutno obožava”, kaže Leona koja misli da su se ostali psi “povukli iz posla”, jer je Vilou želela da bude u centru pažnje.

Sa garderobom od 10.000 funti, glamurozna čivava živi životom o kome mnogi ljudi mogu samo da sanjaju. Leona kaže da je većina garderobe koju ima Vilou "sva u ružičastim tonovima i veoma luksuzna".

“Dosta garderobe Vilou je dobila na poklon od firmi koje žele da im ona bude maneken”, kaže Leona koja poklone uglavnom zadrži, a ono što ne odgovara čivavi daje u dobrotvorne svrhe.

Specijalna nega za Vilou

Vilou se kao i svaka manekenka podvrgava strogom režimu nege koju je osmislila njena vlasnica. Četvoronožnoj influenserki nije dopušteno da se sređuje kod grumera, jer Leona strahuje da će on loše obaviti posao i naškoditi njenoj karijeri. Umesto toga, Leona kupa svog dragocenog psa u lavabou, jer je “premala da bi sedela u kadi“.

"Koristim regenerator Loren Stoun i nakon toga je poprskam istim brendom parfema", objašnjava Leona.

Dnevni radni angažman za Vilou

Vilou dnevno može da izdrži pet snimanja, od kojih svako traje između 10 i 15 minuta. Leona ne dopušta da njena ljubimica bude previše zaposlena.

Sve što treba da obuče na dan snimanja, Leona dobije ujutru. Ona svakodnevno obaveštava pratioce o tome šta je Vilou radila i postavlja fotografije svoje četvoronožne zvezdice.

Kad se kamere isključe, Vilou se pretvara u normalnog psa. Kako kaže Leona, "ona voli da ide na plažu sa Romeom i Redžijem i igra se u bašti i u prašini, kao svaki drugi pas".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari