• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Baksuznu Pašu na svakom koraku "bije" maler: Moramo priznati da joj čizma na glavi baš lepo stoji

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ako imate loš dan, znajte da ih ima i Paša", reči su vlasnika malerozne zlatne retriverke čije je snimke na TikToku gledalo skoro 20 miliona korisnika

  • 0

"Ako imate loš dan, znajte da ih ima i Paša", reči su korisnika TikToka na videu koji je pre dva dana osvanuo na popularnom TikTok profilu @hoest, gde ga je pogledalo više od 2 i po miliona korisnika. Snimak zlatne retriverke koja danima ne može da "ispliva" iz probema, preuzet je sa profila @goldengirlpacha, gde je doživeo skoro 20 miliona pregleda!

Teško da se Paša zamerila nekoj višoj sili, ali je definitivno često u problemima. Ipak, snimak malerozne Paše toliko je zanimljiv da ima skoro 400.000 lajkova u novoj postavci, dok na originalnoj objavi taj broj premašuje 4 miliona!

Kako se Paša "uvalila" u nevolje?

Kad je rešila da se malo zabavi sa jastukom, njena sreća nije dugo trajala, jer je sa istim vrlo brzo završila na podu, skotrljavši se s kreveta. Stoga je Paša iznela jastuk napolje, jer sa trave nije mogla da padne!

Potom je poželela da se popne u vlasnikovo krilo, ali je u naskoku udarila glavom o ivicu stola.

I odlazak na sneg nije mogao da spere baksuzluk koji prati Pašu, jer joj se na sve četiri noge nagomilalo desetine snežnih grudvica zbog kojih nije mogla da korača.

Dok je silazila stepenicama, u noge joj se "uplela" lopata za čišćenje snega, pa su se zajedno spustile do podnožja stepeništa.

Odlazak u baštu i igranje sa vlasnikovom čizmom završavaju se istog momenta kad Paša zavuče glavu u nju. Čak se i igra sa drugim psom pretvara u Pašinu noćnu moru, jer joj glava nekako završi u njegovim čeljustima.

Paša ima i trenutke kad miruje, ali su oni, naravno, izazvani time što je uradila nešto što nije trebalo, kao što je upadanje u blato i sedenje na baštenskoj garnituri u superprljavom izdanju.

@hoest Why are golden retrievers like this? 😭 (@@Pacha the Golden ##dog##dogsoftiktok##goldenretriever##cute##funny##comedy##hoest ♬ original sound - Hoest

Sve u svemu, sa Pašom nikada nije dosadno. Njeni pratioci potpuno je razumeju i komentari su im uglavnom saosećajni.

"Saznanje da je Paša imala loš dan čini moj loš dan još gorim".

"Ovaj poslednji "baksuzluk" je izgledao kao dobar povod za kupanje."

"Ona jeste dobra devojka, ali niko nije rekao da je baš pametna..."

"Moji loši dani nisu tako slatki kao njeni".

"Pretpostavljam da se može reći da je imala... pseće dane", samo su neki od brojnih komentara koje je dobila "baksuzna" Paša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari