• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Preslatko mladunče kapibare "igra" uz pesmu Majkla Džeksona: Snimak koji "vredi" 125 miliona pregleda

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beba južnoameričkog glodara iz porodice morskih prasića uhvaćena okom kamere kako u zoo-vrtu "imitira" čuvenu koreografiju svetskog hita "Triler"

  • 0

Mladunče kapibare, južnoameričkog glodara iz porodice morskih prasića, prošle nedelje postalo je omiljena životinja na svetu, jer je u Zoološkom vrtu u Majamiju (SAD) snimljeno kako igra uz pesmu "Triler" Majkla Džeksona.

Fondacija koja brine o tromesečnom džinovskom glodaru odlučila je da mu da ime Iv, nakon što je dobila mnogobrojne predloge.

"Iv nam je stigla na Badnje veče, pa je ovo sasvim prikladno ime za nju. Jedan od naših pratilaca predložio nam je to ime i mi smo ga prihvatili", rekao je PR fondacije "Zoological Wildlife" Met Dilon za NBC News, a prenosi Index.hr.

Iv je stekla slavu na internetu nakon što je snimljena kako se ujutro kupa u bazenu uz pesmu "Triler": video pokazuje ovu malu životinju koja kao da imitira svetski poznatu koreografiju iz muzičkog hita Majkla Džeksona.

Snimak je postao viralan i samo na Instagramu ima gotovo 125 miliona pregleda!

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Zoological Wildlife Foundation (@zwfmiami)

"Uzbudljivo je videti kako je ovo sve naišlo na tako topao prijem. Uzbuđeni smo što možemo da podelimo više priča o Ivinom životu", kazao je Dilon.

Posetioci zoo-vrta mogu lično da upoznaju "novopečenu superzvezdu kapibaru” od ove nedelje, jer ona pomalo izlazi u javnost i pred ljude.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari