• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vlasnik jednog psa preduzeo drastične mere da bi ga sakrio od stanodavca: Možete li da ga pronađete?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ne postoji ništa gore od pronalaska savršenog doma i saznanja da vlasnik stana ne dozvoljava kućne ljubimce. Treba li preduzeti ovako drastične mere prilikom iznajmljivanja nekretnine?

  • 0

Ne postoji ništa gore od pronalaska savršenog doma i saznanja da vlasnik stana ne dozvoljava kućne ljubimce.

Upravo to se desilo jednoj osobi koja je bila prinuđena da preduzme drastične mere kako bi sakrila svog preslatkog psa onog dana kad je vlasnik došao da pregleda stan.

I umesto da sakrije ljubimca u ormanu, vlasnik je odlučio da problemu pristupi maštovitije i kreativnije, prenosi Thesun.

I uspeo je u tome!

Na snimku, koji je za samo sedam dana imao 10 miliona pregleda na TikTok-u, vidi se da je vlasnik svom četvoronožnom prijatelju obukao preslatki kostim pande.

Da bi bio siguran da je pas dobro sakriven, pored njega je postavio nekoliko panda igračaka različitih veličina - i pas se savršeno uklopio.

@hoest “Don’t be suspicious, don't be suspicious” 😭 (@Huxley the Panda Puppy🐼🐶(pandaloon) #dog #dogsoftiktok #panda #funny #cute #wholesome #hoest ♬ original sound - Hoest

"Kada dođe vaš stanodavac i ne pušta kućne ljubimce...“ stoji u tekstu uz video.

"Psi nisu dozvoljeni...nema problema", sledi natpis.

I, čini se da je trik uspeo, jer su hiljade zbunjenih korisnika društvenih medija priznale da ne mogu da uoče "kucu-pandu".

Jedan se našalio: "Nivo kamuflaže 10.000."

Neko je dodao: "Morao sam ovo da pogledam četiri puta pre nego što sam ga primetio."

Još jedan korisnik se oglasio: "Ozbiljno, nisam ni video psa, maskiranje je bilo odlično."

Da li ste vi primetili malog psa? Koliko vremena vam je trebalo?

Ako vam je potrebna pomoć, kucov sedi pored velike pande, na njegovom desnom ramenu. Crno-belo krzno otežava uočavanje psa, pa ne čudi da je to mnogima bio izazov.

Treba li preduzeti ovako drastične mere prilikom iznajmljivanja stana?

U Velikoj Britaniji, budući Zakon o stanarima će osigurati da stanodavci neopravdano ne uskrate saglasnost kada budući stanar poželi da dovede kućnog ljubimca u stan, a zakupac može da ospori nepravedne odluke.

Kako bi se osiguralo da četvoronožni prijatelji ne nanesu štetu imovini u iznajmljenom stanu, novi zakon će omogućiti stanodavcima da zahtevaju osiguranje koje pokriva štetu od kućnih ljubimaca. To znači da se svaka šteta koju prouzrokuje kućni ljubimac može popraviti "i da će odgovornost za sprečavanje i rešavanje štete biti obaveza zakupca".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari