• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bret Majkls usvojio Breta Majklsa: Pevač grupe “Poison” udomio psa-imenjaka koji je donirao krv mačetu

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

“Dirnut sam i počašćen time što sam u dom doveo plemenitog haskija koji se zove isto kao ja”, izjavio je poznati roker za “People”

  • 0
Bret Michaels Foto: Nebraska Humane Society

Bret Majkls udomio je Breta Majklsa!

Šestogodišnji haski, nazvan po frontmenu grupe Poison, nedavno je dao krv mačetu koje se bori sa anemijom, objavilo je Humano društvo Nebraske na svom fejsbuk profilu.

Nakon što je ova priča stigla do Majklsa (60), pevač grupe “Poison” obratio se Humanom društvu Nebraske, jer je rešio da udomi ovog plemenitog psa.

Bret Michaels Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

"Počašćen sam usvajanjem haskija Breta Majklsa koji je dao krv da se spase život anemičnog mačeta", rekao je roker koji je trenutno na Parti-Gras turneji, ekskluzivno prenosi People.

"Nisam mogao dovoljno brzo da obavim sve formalnosti u vezi sa usvajanjem kako bih što pre obezbedio kvalitetan život Bretu Junioru", dodao je Majkls.

Bret Michaels Foto: Nebraska Humane Society

U svom postu na društvenim mrežama, Humano društvo Nebraske je iznelo detalje slučaja sa mačetom koje je dovedeno sa ulice, u društvu još dve mačke.

Napominjući da su mace bile "prljave, promrzle i prekrivene buvama", Društvo je napisalo da se brinulo o njima, ali su primetili da se jedna mačka "malo povukla" i da je bila "slabašna i letargična".

Nakon što joj je dijagnostikovana anemija, koju su prouzrokovali ujedi mnogobrojnih buva, Humano društvo Nebraske znalo je da je mački potrebna hitna transfuzija, ali nisu mogli da čekaju da se uradi testiranje kako bi se odredio odgovarajući mačiji donator. Organizacija je znala da se pseća krv može dati mački i setili su se da je psu Bretu Majklsu urađena analiza krvi samo nekoliko dana pre dolaska mačeta, što ga je učinilo kandidatom za doniranje.

Posle prve doze transfuzije, mače je pokazalo znake zdravstvenog poboljšanja, napisalo je Humano društvo Nebraske.

Odluka pevača Breta Majklsa da udomi psa heroja usledila je ubrzo nakon što mu je uginuo 14-godišnji nemački ovčar Feniks.

" Ova priča vratila je osmeh u život moje porodice“, izjavio je muzičar koji kaže da su se i on, njegova porodica i mnogi prijatelji posvetili spasavanju i poboljšanju života mnogih kućnih ljubimaca.

Bret Michaels Foto: Nebraska Humane Society

Bret često donira novac za akcije koje su usmerene ka kućnim ljubimcima.

Uz pomoć brojnim dobrotvornim organizacijama, Majkls i njegova porodica sada pružaju ljubav Bretu mlađem, novom članu doma u kome već žive dva psa - Nova i Drak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari