• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva štetočina: Pas sažvakao vlasnikov pasoš nekoliko dana pred polazak na put

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan par iz Bostona našao se u velikoj nevolji uoči putovanja u Italiju gde su zakazali venčanje, jer je njihov zlatni retriver Čiki uništio mladoženjinu putnu ispravu

  • 0
Pas i pasoš Foto: Shutterstock/New Africa

Jedan par iz Bostona našao se u velikoj nevolji neposredno pred polazak na put.

Naime, njihov zlatni retriver Čiki sažvakao je jedan od pasoša, samo nekoliko dana pre puta za Italiju gde je par zakazao venčanje.

Budući mladoženja Donato Frataroli i njegova verenica su bili u gradskoj kući gde su popunjavali formulare. Nakon toga vratili su se kući i pronašli uništen pasoš, prenosi Foks.

"Pomalo sam nervozan", rekao je Frataroli lokalnoj televiziji WCVB i dodao da je pasoš pronašao u krevetu svog jednogodišnjeg psa.

Par treba da putuje u petak, a njihovo venčanje je zakazano za 31. avgust.

Foks navodi da je ovo posebno nezgodno vreme za izdavanje pasoša u SAD, gde su sve veća kašnjenja u obradi podataka i dokumenata posledica pandemije korona virusa.

Međutim, Frataroli je naveo da su mu se javili iz kancelarije kongresmena i senatora, jer će pokušati da ubrzaju proces izdavanja pasoša za mladoženju.

On je dodao da će, ukoliko ne bude dobio pasoš na vreme, njegova verenica i svatovi otputovati u Italiju bez njega.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari