• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čovek i njegov pas, Migel i Rubi, motociklom razvoze hranu za sve gladne kucove u Brazilu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbolji prijatelji, pas Rubi i njegov vlasnik Migel, svakodnevno jure motorom po ulicama Sao Paula kako bi na vreme odneli hranu izgladnelim psima u ovom brazilskom gradu

  • 0
Pas na motoru Foto: Freepik/Aneduard

Migel Pereira de Suza i njegov pas Rubi jure motociklom Sao Paolom, velikom brazilskom metropolom, kako bi nahranili gladne pse.

Njih dvoje postali su senzacija na društvenim mrežama, a na TikToku ih prati više od 150 hiljada ljudi, piše Index.hr.

Nerazdvojni par upoznao se kada je Suza (51) pre devet godina pronašao povređenu i napuštenu Rubi ispod svog automobila u ovom južnoameričkom gradu. Emotivni Suza seća se kako je brzo posle toga svoje slobodno vreme posvetio brizi o gladnim uličnim psima, kakva je nekad bila Rubi.

"Rekao sam da ću svaki put kad vidim gladnog psa donirati deo hrane", rekao je uplakani Suza.

Nakon što je na društvenim mrežama objavio video zapise i slike koji pokazuju kako pomaže napuštenim psima, donacije su počele da pristižu. Već je donirano pet tona hrane.

"Imao sam više od 700 kilograma pseće hrane u svojoj dnevnoj sobi", rekao je Suza, koji je na podlaktici istetovirao Rubino ime.

On je pre tri godine pokrenuo inicijativu pod nazivom "Služba dostave Rubi Fofa" (Slatka Rubi), u okviru koje se prodaju hrana za pse i poslastice stanovnicima Sao Paula. Zaradu koristi da bi kupio hranu psima lutalicama.

Rubi ima sopstvenu kacigu i ranac za vožnju motociklom. Suza, koji za život zarađuje dostavljajući brzu hranu, kaže da nikada nije primoravao Rubi da se vozi s njim.

"Ona uvek skoči na sedište motocikla. Želi da ide sa mnom, pa je vodim na svaku dostavu!" rekao je Suza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari